Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2kérdés:Ciki, ha a következő...

2kérdés:Ciki, ha a következő (36hetes) vizsgálatra combfixet veszek föl a szoknyához/ruhához?

Figyelt kérdés

Mert már az utolsó hónapra nem veszek se új nadrágit,se harisnyát,és már a kismama nadrág is itt ott kényelmetlen.

2.valószínű addig nem múlik el az aranyeres panaszom.Aznap reggel tehetek fel kúpot,és krémezhetem is?Nem fogja érezni a doki a szagát?

2010. ápr. 20. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
sztem a combfix nagyon gáz ha kismama vagy ha nem,nem illendő,de ha téged nem zavar,szólni biztos nem fog az orvos.
2010. ápr. 20. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Többször voltam nem terhesen combfixben nőgy. vizsgálaton, nem voilt kellemetlen. A dokit egyáltalán nem érdekli, gondolom nem tűzpirosban leszel :)

Aranyér: érezheti a szagát, de nagyon sok kismamának van aranyeres gondja, ez nem fogja zavarni!

2010. ápr. 20. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
a combfix az ez nagyon nőies manapság már nem csak fehérnemű hanem kiegészítő gondolok itt a nagyon színes illetve mintás ,csíkos harisnyákra gondolom nem valami szexis csipkést akarsz te sem felvenni de egyáltalán nem ciki ha felveszd és mégis neked kényelmetlen lenne csak húzd le a bokádig mikor meg felöltözöl vissza húzod vannak praktikák csak használni kell őket:-))a kúpot pedig ha reggel teszed fel és mondjuk délután mész a dokihoz gondolom előtte úgyis mosakszol esetleg közvetlen előtte használj nedves törlőkendőt és nem fog ereződni ha mégis akkor látja ő hogy aranyér probléma és nem tisztálkodási gond üdv 18 hetes km
2010. ápr. 20. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, nyugodtan vedd fel. Kényelmi szempontból is jobb tényleg és miért ne tennéd? Miért ne lehetnél csinos? :)
2010. ápr. 20. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem ciki a combfix,ha Te jól érzed magad benne.Plusz szerencsés vagy,ha jól tudod érezni magad benne,mert én pl már nem húznám fel,mivel szerintem már bevágna a combomba,és az viszont tök gázul néz ki.(Terhesség előtt hordtam én is még nőgyógyászhoz is,de akkor vékony voltam :-) )

Boldog babavárást:-)

36 km

2010. ápr. 21. 07:20
 6/6 A kérdező kommentje:

még nem próbáltam fel,mióta kismama vagyok,úgyhogy lehet ez is csak egy hiú ábránd,de kényelmesnek biztosan kényelmesebb mint a nadrág

köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!