2kérdés:Ciki, ha a következő (36hetes) vizsgálatra combfixet veszek föl a szoknyához/ruhához?
Mert már az utolsó hónapra nem veszek se új nadrágit,se harisnyát,és már a kismama nadrág is itt ott kényelmetlen.
2.valószínű addig nem múlik el az aranyeres panaszom.Aznap reggel tehetek fel kúpot,és krémezhetem is?Nem fogja érezni a doki a szagát?
Többször voltam nem terhesen combfixben nőgy. vizsgálaton, nem voilt kellemetlen. A dokit egyáltalán nem érdekli, gondolom nem tűzpirosban leszel :)
Aranyér: érezheti a szagát, de nagyon sok kismamának van aranyeres gondja, ez nem fogja zavarni!
Szerintem sem ciki a combfix,ha Te jól érzed magad benne.Plusz szerencsés vagy,ha jól tudod érezni magad benne,mert én pl már nem húznám fel,mivel szerintem már bevágna a combomba,és az viszont tök gázul néz ki.(Terhesség előtt hordtam én is még nőgyógyászhoz is,de akkor vékony voltam :-) )
Boldog babavárást:-)
36 km
még nem próbáltam fel,mióta kismama vagyok,úgyhogy lehet ez is csak egy hiú ábránd,de kényelmesnek biztosan kényelmesebb mint a nadrág
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!