Van valaki álláskeresési járadékon szülés előtt? Ezzel kapcsolatos a kérdésem.
Figyelt kérdés
Ha megszületik a baba,szüneteltetem az ellátást.Eddig oké.Megigényelem a tgyást.Oké.És amikor letelik,és szeretném a továbbiakban a gyedet,akkor mi a teendő?Mert a MÜ.központban azt mondta a hölgy,hogy ezt automatikusan küldik folyamatosan egymás után,de én meg azt hallottam,hogy a tgyás lejárta után vissza kell menni ellátásra,és újból szüneteltetni a gyedhez.Ki mit tud erről?2010. ápr. 20. 20:16
1/5 anonim válasza:
Szia! Én is így szültem mint te. ELőször is miután lejár a tgyásod a munkanélküli kötelessége a gyedet is intézni amennyiben még maradt munkanélküli napod felhasználatlan. Bemész a mü. központba és visszavesznek munkanélkülire, ez nekem konkrétan 4 nap volt, mert hónap 10. napjáig így jött ki, majd kitöltitek a gyedhez szükséges formanyomtatványokat és ők el is küldik mint ahogy a tgyásnál is lesz majd. Majd a gyed folyosítása napján már nem jár a munkanélküli, tehát ismét szüneteltetik, de ehhez már nem kell bemenned. Ez így megy, nekem 1 éves a lányom, azóta ez nem változott. Ha gondolod írj privátban, remélem azért érthető voltam!
2/5 anonim válasza:
Szia!Pontosan így van,ahogy az elöttem szóló írta!Én is ilyen helyzetben vagyok!Én pont ma jártam utána!19h kismama!
3/5 anonim válasza:
Igen, az 1. jól írta. 1 hete intéztem a tgyásomat és szüneteltettem a mnélkülit. Viszont a papírokat én vittem át az oep-be! Fél év múlva újra mnélküli, oepbe intézni a gyed-et, majd megszüntetni mnélküli. Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
11.36-os, első válaszoló vagyok! Csak annyit szeretnék hozzád fűzni, hogy a munkanélküli elintézi, csak nem szeretik hirdetni, mert ugye papírmunka, de kötelességük. Csak hogy tudd nem muszáj neked rohangálni, nem is értem miért kell neked ezt intézni, szépek...
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!
2010. ápr. 21. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!