(Parlagfű) allergiás kismamák, hogy bírjátok?
Van valami, amivel lehet enyhíteni a tüneteket?
Taknyom-nyálam egybe folyik, de ma az egész szám-torkom is viszket belül, tüsszögök és a szememből is dől a könny.
Kezdek kikészülni. :(
Én asztmás is vagyok....és most elkaptam egy csúcs Torok Gyulát is, tehát halmozottan hátrányos helyzetből indulok. Habár a parlagfű allergiám nem hiszem,hogy a tüneteket erősíteni....szerintem a környéken nem lehet annyira gáz a helyzet....ez csak a betegségből adódó káosz a nyílásaimban :D A könnyem pl nem folyik, nem viszketek.
"izotóniás sós tengervizes orrspray"-vel lehet tisztítani az orrjáratokat....szerintem torokra meg sós vizes gargalizálás...
Ên ugyan nem vagyok terhes, de tudom ajánlani a Pollengrape kapszulát vagy teát.
NEM GYÓGYSZER, homeopátiás. Herbáriában lehet kapni, 30db-os. Egyeztess a dokival és ha engedi akkor én csak javasolni tudom. Teljesen tünetmentes vagyok.
Kedves utolsó!
KÖszönöm Neked is, mint írod, amit ajánlasz "nem gyógyszer", és emiatt én távol is tartom magam a homeopátiától, mert a szerekben nincs hatóanyag, tehát vagy placebo csupán, vagy valami más "természet feletti" dolog miatt hathat csak.
Viszont ha még olvassa valaki, ma találtam a gyógyszertárban egy orrsprayt, amit lehet használni.
Prevalin ALLERGIA a neve.
A hatásmechanizmus lényege, hogy egy olajos réteget képez belülről az orrnyálkahártyán, így csökkenti az irritációt, amit az allergének okoznak.
Lényegesen kevesebbet tüsszögtem ma, és az orrom is alig folyt, merem ajánlani.
2000Ft körül volt, szóval nem horror az ára sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!