Megtartanátok így a babát?
9es
Forintban lehet h fel milla a keresett
DE AZ APA NEM ITTHON VAN
Vagyis a fel millabol sok elmegy arra h kint megeljen, lakhatas etel utazas ....
Nem feltetlen tudd sokat hazakuldeni
Itthon az anya alberletben el
Es ket gyereket nevel
Nekunk is ennyi a bevetel 3 gyerek van
Alberletbe lakunk ami alaban elvisz 200e
Marad 300e
Az ot szemely berlete csak 35e
Van egy kocsi amit fent kell tartani az is elvisz havi 10-20 e adott esetben ( vasarolni orvoshoz menni stb..)
Termeszwtesen a gyerekek iskolai ebede is elvisz 20e
Ruhak nekik havi 30e de ez atlag pl most 60e vettem cipoket kabatot unneplot stb...
Es ott vagyok h meg enni kell
Neha egy mozi ami alaphangon egy 12-15e tetel
Ha strandra megyunk kapasbol a belepo 6-8e
Zsebpenz egyebb iskolai kiadasok pl osztaly penzek havi 20e
Nem mondom h nyomorgunk de nem is vihancolunk
Eppen jut mindenre ...
Ha valaszthatnek nem lenne csak ket gyerekem
Es maris jobban elnek
Nem tudjuk.kihasznalni az adokedvezmenyt teljesen es ez mar benne is van plusz a csp is
Ha ezeket leveszem siman 150e kevesebb lenne a nettonk
3# latszik h nemtudja mennyi kulfoldon ezerotszaz ercsi..
Joindulattal ha csak szobaban lakik a ferje, akkor 400€ legalabb csak a szallas. Kaja egyenfuggo legalabb 50€ benzin, neha egy sor vagy ez az plusz hazajaras es maraf kb 600€ az hol eleg annyi gyerekre hazra stb?
Akadtam irni h nem hiszem h egyedul elne a kerdezo, mivel annyit irt h a neheze marad ra de nem minden. Egyébként kintről is jar gyerekek utáni gyes, ami nem epp magyar arányú. De a kerdes nem ez volt ti pedig a zsebébe turiztok am. 450e Ft pluszkinti gyes, sztem tok jol meg lehet belole elni. Foleg határ melletti faluban 😊 sztem kerdezo hajrá, igazabol semmi nem szol ellene! Üdv
24hkm
" Férjem azt mondta ez az én döntésem mert rám hárul a nagyobb feladat"
Tehát ő kb.leszrja,hogy mi lesz! Szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!