Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges másfél,2 héten...

Lehetséges másfél,2 héten belül UH-ra menni?

Figyelt kérdés
Angliában vagyok terhes, és itt az első UH-on nem néznek tarkó redőt, erre külön kell menni a 13.hétig megnézetni, magán jellegben :( Utoldjára szept.22-én voltunk, most meg okt.3-ra kaptam időpontot...Nem árt a babának, ha ilyen sürűn UH-zák ?
2008. okt. 1. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, nem árt neki!

Minden jót, 30 hetes kismami

2008. okt. 1. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem árt. :)

Én először 5 hetesen és 6 naposan voltam UH-n, majd 8 hetesen a másodikon.

23 hetes kismama

2008. okt. 1. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi nem ártalmas az Uh.,mert nem sugárral néznek beléd (röntgen),hanem hanghullámokkal.A hanghullámok pedig nem ártalmasak!32 hetes kismami
2008. okt. 1. 10:18
 4/6 A kérdező kommentje:
OK, köszi !Azért az vicces nem, hogy még otthon ez rutin, itt nem..:( itt a vérbőli tesztért nem kell fizetni,azt is megcsináltatom a 15.héten levetetem, azért,de nekem már ha ez is norm.érték között lesz az a fontos..akkor már annyira nem is érdekel a vér dologból..szűrés.Szóval itt az UH.-ért igen..kell..fizetni,ami nem is olcsó...de ennyit megér gyerekem jövője, no meg a mienk is...
2008. okt. 1. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

SZia!

Én is Angliában kezdtem az első 5 hót, itt magánklinikát kerestünk UHra, mert elég ratyi az ottani ellátás. Én voltam a 4. héten (még a petezsákot is alig látni), a 6. héten (a szívhang miatt), a 9. héten a kötelező vérvétel miatt és a 12. héten tarkó redőn. Ezután jött itthon a 19. hét 29. hét, most vagyok a 32. ben. Túlzásnak tűnik, az is, de semmi bajunk, kizártnak tartom, hogy bármi hatása lehet a babára.

Amúgy meg nagyon jó volt, hogy láttuk, hogyan fejlődik és mindig megnyugodhattunk, hogy minden ok. Szerintem menj olyan gyakran, amilyen gyakran jól esik.

2008. okt. 1. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja még valmi. Ha D-London környékén esetleg az M25 vonalán laksz, tudok ajánlani egy nagyon jó helyet, ami ráadásul olcsó is, összevont akcióik is vannak. Írj priviben!
2008. okt. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!