Terveztük a babát, de most megijedtem mikor sikerült. Miért van ez?
Terveztünk kistesót, az első próbálkozós hónapban összejött. De valamiért nem tudok igazán örülni neki és emiatt bűntudatom van. Nem is érzem olyan "varázslatosnak" mint az első terhességem. 8 hetes vagyok.
Más is járt így? Változott menet közben?

Őszinte leszelek, ugyanígy vagyok én is, szintén kistesó van útban, szintén bűntudat, szégyellem, meg megdöbbentem magamon, de még sírtam is, úgy éreztem, hogy gyászolom a gondtalan, hármasban töltött életünket, elgondolkodtam, hogy biztosan akartam e ezt, annyira klappolt most minden, pedig terveztük mi is...
De ahogy telnek a napok, hiába még csak az elején járok, egyre jobban kezd átállni az agyam a négyesben töltött napokra, hogy úgy még kerekebb lesz minden :)
(bár még izgulok, hogy hogy fogom kivitelezni az egészet...)

Nekem a terhességemmel ugyan semmi bajom nem volt, de azért néha elkapott a harctéri ideg, h tényleg ezt akarom? Képes leszek én erre? Jó anya leszek? satöbbi. Aztán elmúlt, azóta se gondoltam meg magam :)
Ja, nekem is nagyon gyorsan sikerült teherbe esni, lehet, h ez is belejátszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!