Mikor menjek először orvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy kisbabát várok.Igazából már 5 napja késett,de nyaraláson vagyunk párommal külföldön így meg is feledkeztem róla.De ma voltunk vásárolni és eszembe jutott hogy kéne venni egy terhességi tesztet mert már meg kellet volna jönnie.Pár másodperc kellett csak hogy beigazoldon a megérzésem:)
Igazából még nem terveztük,de örülünk hogy ilyen hamar sikeredett a babó:)
A kérdésem az lenne hogy mikor menjek el orvoshoz először hány hetesen,mert ha jól tudom nagyon korai terhességnél még visszarendel mert nem lehet biztosat mondani.
2016. aug. 23. 23:14
1/2 anonim válasza:
Ket hettel a keses utan erdemes. Akkor kb van már szívhang. Nem jo elobb menni, ha nem muszaj, es minden rendben, mert csak aggodni fogtok h miert nincs mèg szìvhang.:)
Gratulalok. Boldog BaBavàràst!
2/2 anonim válasza:
6. het korul van szivhang. De elobb is erdemes menni h megallapitsak nem mehen kivuli e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!