Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájhat ennyire a farkcso...

Mitől fájhat ennyire a farkcsontomnál?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok, kb. 1 hete kezdődött a farkcsontomnál ez a nyilalló fájdalom. Nem folyamatos volt, hanem először csak párszor, olyan, mint egy idegbecsípődés. Most viszont két napja nagyon fáj, egyre jobban és egyre sűrűbben. Valamikor alig bírok a bal lábamra ráállni.
2016. aug. 22. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Én valami vírusfertőzésre tippelek, ami miatt enyhe ideggyulladás lépett fel a keresztcsonti régióban.
2016. aug. 22. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is sokszor fájt

Teljesen normális

Pihenj sokat

2016. aug. 22. 21:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. aug. 22. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt. Szülés után elmúlt. Pont új ágyat vettünk, és azt hittem attól fáj, de a terhesség okozta :)
2016. aug. 22. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont a 22. héten jelentkezett ugyanez, kb 3 hétig tartott, aztán elmúlt. Én elkezdtem kismama fűzőt hordani, az sokat segített, meg jógázom is. Nyílik a csipő, sajnos ez egy lassú és fájdalmas folyamat, és nagyon sok terhességben előfordul. Sajnos van, akinek tovább is tart, mint pár hét, bizonyos jógagyakorlatok is segíthetnek, de ehhez érdemes jógaoktatótól tanácsot kérni. 37+5 hkm
2016. aug. 22. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindhárom terhességemnél az első "tünet" a farkcsontfájdalom volt, ami megmaradt a terhesség végéig. Én hanyatt feküdni nem tudtam tőle. Helyezkednek a csontok.
2016. aug. 23. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is szinte az elejétől fájt, egyre jobban de én az ülőmunkára fogtam, nem is foglalkoztam vele különösebben, gondoltam majd elmúlik. a vége 1 hét fekvés lett, 2 hét táppénz, mert úgy begyulladt, hogy nőtt két dudor, ami annyira fájt, hogy 3 napig ki se bírtam kelni az ágyból, az alatt a 3 nap alatt két kezemen meg tudom számolni, hány órát aludtam, aztán kifakadt, onnantól nem fájt, csak napokig levedzett, kötni kellett meg ilyenek...a doki azt mondta, hogy valszeg ezt ki kell majd műteni, de csak szülés+szoptatás után csinálják meg, addig meg imádkozzak, hogy ne jöjjön ki újra. akkor úgy döntöttem, nem is dolgozom tovább, mert ezt a fájdalmat én nem bírom ki még egyszer, munkahelyemen meg nem tehetem meg, hogy ne üljek, még ha néha fel is álltam, az kevés volt.
2016. aug. 23. 07:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Tágul a hely bent a babának. Nekem is volt ilyen, de inkább jobb oldalon a hátsóm fájt, annyira hogy vezetni se tudtam már szinte mert a gázról a fékre csak a karom segítségével tudtam átemelni a lábam. A doki a magnéziumbevitelt emelte meg napi 3 mg b6 és teljesen megszűnt a fájdalom.
2016. aug. 23. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem nem lesz rosszabb, habár néha kibírhatatlanul fáj. Megpróbálom én is megemelni a magne b6 adagot, hátha javul.
2016. aug. 23. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!