Dr. Kurai Istvánról tapasztalatok?
Aki járt már idén nála 3d-s ultrahangon,leírná nekem hogy mennyivel előtte kell bejelentkezni(mert a férjem kamionsofőr és nem tudok még egy héttel sem előre tervezni hogy mikor van itthon),mik a tapasztalatok vele kapcsolatban ,mennyit kell fizetni,és mi van benne az árban?
Köszönöm,26 km
Mi pont most szombaton voltunk nála.
Nagyon kedves volt, kaptunk dvd-t és 7db képet. 2*30percet voltunk bent, mert nem készült eleinte jó kép a kicsiről. 9000Ft-ot fizettünk és azt mondta kb.2 héttel előtte jelentkezzünk be, ha legközelebb megyünk.de zserintem próbálkozz, amint legközelebb itthon lesz párod.
üdv:16hetes kismama
Szia.
Köszönöm a válaszodat.Igen nekem is van egy barátnőm akinek 16 hetesen normál ultrahanggal azt mondták hogy nyitott gerincű a baba,és vesetágulata van.2 napra rá elmentek ehhez az orvoshoz,45 percet voltak bent,tetőtől talpig,minden hajszáleren keresztül végigvizsgálta a magzatot,hála istennek semmi baja nem volt,és tőlük sem kért pénzt,mivel látta rajtuk hogy halál idegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!