Milyen következményei lesznek ha nem megyek el a fogorvosi vizsgálatra?
Figyelt kérdés
7hetes kismama vagyok! Nagyon parázok a fogdokitól, ha a lában beteszem a rendelőbe, már ájulás van rajtam. Elég megéreznem azt a szagot, és már ver is a szívem, rögtön kiizzadok, és elájulok. Valószínű ezt egy régi kezelés váltotta ki belőlem, mikor kivésték a fogamat. :S Akkora fájdalmakat éltem át akkor, hogy azóta nem merek még a közelébe sem menni. Egyébként egy lyukas fogam van....2010. ápr. 20. 13:46
11/13 A kérdező kommentje:
Na lányok! Tegnap felhívtam az orvosomat, mert már idegesített a téma. Megkérdeztem tőle, hogy mekkora veszélyben van a baba egy szemmel alig látható lyuktól a fogamon. És, hogy nagyon parán vok, hogy el kell menni a fogdokihoz! Erre azt mondta, hogy ne idegeskedjek, ez nem kötelező vizsgálat, viszont annak akinek több rossz foga van annyit árthat a babának, hogy gyengébb csontozatú lesz, ha nem szed mellé calciumot. De nem okoz vetélést, nem okoz rendellenességet, nem lesz semmi baja a babának, csak akkor van bibi, ha már olyan foku gyulladásban van a fog, mert az átmehet a magzatra. Szal ő mondta, hogy egy ekkora lyukat egyébként még nem is furnának meg, tehát no para. Ő javasolta, hogy szedjem a Béres Calciumot, napi 2x.
2010. ápr. 21. 06:58
12/13 anonim válasza:
Örülök, hogy ő is megnyugtatott. :) Nagyon az elején vagy még, ne idegeskedj ilyeneken, légyszi! :)
13/13 anonim válasza:
A kálciumos csaj vagyok,és majdnem teljesen ugyan ezt mondtam! :)
Akkor mostmár nyugis vagy? :) Az szuper!!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!