Ti mikor kezdtetek el terhesség alatt nagyon fáradékonyak lenni? De annyira, hogy kimegyek pisilni és elfáradok. (Jó alapból is fáradt vagyok)
nekem is 6-7 hetesen kezdődött, és pontosan a 12. heti uh-ig tartott.
utána viszont tele voltam energiával, a hányinger elmúlt, szuper volt:)
most megint nagyon fáradt vagyok... 37. hetesen...
Nekem nagyon korán, nemvárt után pár nappal elkezdődött és 11-12 hetes koromig tartott.
Majd elmúlt. 24 hetes korom körül alvásproblémáim voltak pár hétig és emiatt voltam fáradt.
30 hetes korom után pedig időszakosan jött rám. Volt, mikor pár napig állandóan fáradt és álmos voltam, igen, felállni pisilni is nehéz volt meg bármi. De pár napig tartott egyszerre aztán elmúlt pár hétre. Majd visszajött és így tovább.
Végig olyan voltam mint egy zombi. De mindent igyekeztem úgy csinálni mint előtte,a munkát is. Volt h órák teltek el úgy egy napból,h azt mondogattam magamnak: ne ájulj el,ne ájulj el,mindjárt vége menni fog...
De van egy praktikám is: ha nagyon fáradt vagyok,fogom a fülhallgatómat és benyomok vmi pörgős vagy motiváló zenét. Ez mindig visszahoz az életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!