Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon felek hogy trombozist...

Nagyon felek hogy trombozist vagy emboliat fogok kalni szules utan sokat olvasok rola es hallottam par ilyen esetet. Mit tetehek ellene?

Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy nem csak ez a veszély van terhesség és szülés alatt? Még kapásból vagy 20 másik okot tudok mondani, amibe belehalhatsz közben. Megéri ezeken aggódni? Nem. Az orvos felelőssége ezeket figyelni, neked más dolgod van. Ha nem tudsz ettől szabadulni akkor pszichológust keress, ne szakkönyveket!
2016. aug. 19. 09:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van sok mas amibe meglehet halni szules kozben, de en mindentol felek ami a szulessel kapcsolatos meg hiaba adnak utana injekciot ha szules kozbe lenne emboliam
2016. aug. 19. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:
83%
Így igaz. Hiába adnak, meghalsz, ha szülés közben lesz embóliád. Ahogy hiába ül melletted egy egész rohamkocsi személyzettel együtt, ha elüt a busz ma délután a ház előtt, neked annyi. Igen. Belehalhatsz a szülésbe, ahogy a holnapi napba, a mai ebédbe, sőt ma este álmodban is. Mert biztosan meghalunk. Te is, én is, mindenki. Ez nem fontos. Az a fontos, hogy amíg élsz, hogyan élsz. Ha minden nap attól félsz, hogy meghalsz, akkor az egésznek nem volt semmi értelme. Ha életed egyik legmeghatározóbb pillanatában, a gyermeked születésekor a halálodtól rettegsz, akkor elfelejted megélni az egyik legnagyobb csodát a világon. Ezen dolgozz még, mielőtt babát tervezel! Mert megéri megélni!
2016. aug. 19. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:

'Tudom hogy van sok mas amibe meglehet halni szules kozben, de en mindentol felek ami a szulessel kapcsolatos meg hiaba adnak utana injekciot ha szules kozbe lenne emboliam'

Ha meg nem vagy terhes, ne is akarj az lenni, alkalmatlan vagy ra. Ha mar terhes vagy, kerj szakertotol segitseget. Az, hogy itt hisztizel es mantrazod hogy 'felek, felek, felek', 'jajmilesz', nem segit.

2016. aug. 19. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Te vagy aki napi szinten kiir ide egy szules kontra halál kérdést? Keress más hobbit...
2016. aug. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!