Miért vérvételre küldtek?
Számolgattam , és tegnap voltam 5 hetes és 2 napos.
Elmenten nyőgyógyászhoz , kézzel megvizsgált és , azt mondta , hogy menjek el vérvételre.Meg annyit kérdezett , hogy örülök e?!
De nem mondott mást. De viszont barátnőmet már uh-ra küldte el ennyi idősen.csináltam már több pozitív tesztet :) Hétfőn megyek el vérvételre , akkor leszek 6 hetes.vérvétel után vissza kell mennem a nőgyógyra. Szerintetek hétfőn mondanak már valami bíztatót???? :)
Megállapítani akkor fogjak ha már van szívhang, azt pedig legkorábban @a 6ik hét végén de inkabb a 7ik héten tudják. Szoval arra meg varnod kell. Nekem is 28 napos ciklusom volt, ovutsztelve 3 nappal előtte már pozi teszttel mentem a dokihoz de csak felritkulast látott hüvelyi uh-n. Azután 3 héttel már 7hetesen szivhang is volt és mehettem vedonohoz. Addig viszont meg magamban sem tartottak terhesnek csak valószínűsíthető terhességet irt a papírra. Sztk meg sokszor csak hasi uht csinal. Azon nalam meg 7 hetesen se látszódott semmi.
Üdv
23hkm
Jézusom nyugodj már meg! Túl korán mentél azért nem néztek meg ultrahanggal....
a vérvétel meg azért kell mert megnézik pontosan mennyi a hcg szinted.
Biztos hogy várnod kell az eredményre mert nem fogják neked külön rögtön megnézni.
Ultrahanggal meg akkor néznek meg ha valószínűsíthető hogy van szívhang.... Addig meg nyugodj meg
Én pont kikerültem az ilyen herce-hurcát és csak 9 hetesen mentem dokihoz
Üdv: 24 hetes kismama
Amikor veszik le a véred megkérdezed hogy mikor lesz eredménye és mikor, hova kell érte menni. Aztán amikor megkapod, ezzel az eredménnyel visszamész a nődokihoz. A többit már tőle kell megkérdezned hogy mi hogy fog ezután történni
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!