Fog rám valaha még nőként tekinteni rám a férjem terhesség után?
Én nem értem,más hogy csinálja,de hozzám se nyúlt mióta van a baba. Azt se engedi h én csináljak neki bármit is.
Kb. csak a hasam nőtt a terhesség olyan 33. hetéig,de még most (a végén) se vagyok elhízva.
Követek instán egy csomó magyar és külföldi "szuperkismamát", belőlük is sokat inspirálódtam. Én úgy gondoltam (meg ilyeneket is olvastam) h a párom kifejezetten vonzónak fog tartani terhesen. Nagyon igyekeztem azt hiszem,mégse kíván a férjem. Bevetettem sok mindent,semmi nem érdekelte. És nem csak kényszerből tettettem neki, hanem tényleg vonzónak és nőiesnek éreztem magam a terhesség alatt. Ő néha megjegyezte,milyen csinos vagyok, de szabályosan leordibált,amikor hozzá közeledtem volna.
Teljesen tönkrement az önbizalmam,már pocsékul érzem magam a bőrömben. Magas vagyok,vékony,az arcom is szép,régebben modellkedtem. Próbálom ezekre emlékeztetni magamat,de úgy érzem,minden nőiességem odavan,és fogalmam sincs,hogy fogom visszaszerezni...tetézi a helyzetet,h a párom (észre sem veszi) de egyfolytában elismerő megjegyzéseket tesz más nőkre. Bármiről mesél,pl h milyen napja volt a munkahelyén,milyen ismerősökkel futott össze,valahogy mindig van ott egy "jónő". Azzal együtt,h itthon nincs szex, egyfolytában jó kedve van, energikus, boldognak néz ki. Valószínűleg megcsal gondolom.
Engem néha megölel mint valami plüssállatot,de semmi más.
Szerintetek ez fog változni szülés után v csak rosszabb lesz?
Nem akarom huszonévesen temetni magamat,mint nőt..
Csak az én esetemet tudom leírni. Az első vizsgálatig én kértem, hogy ne legyen szex, mert félek, pedig nagyon kívánom őt, és persze mondtam neki, ha igénye van rá, szívesen a kedvére teszek... megértette.
első vizsgálaton (6dik hét) rendben volt minden. Teltek a napok,de nem közeledett felém, mikor én próbálkoztam, azt mondta vigyáznunk kell a babára...
ledöbbentem. Mondtam, erről szó nem volt, és ezt a hatodik hét előtt nem is említette, hogy így gondolja.
Mondtam, hogy ez most csalódás nekem, közben kiderült azt se szeretné, ha én tennék a kedvére, mert az olyan egyoldalú....
kiakadtam, hogy már nem is vagyok nő a szemében.... annyit mondtam neki, hogy ha így gondolja, akkor készüljön fel, hogy még 10 hónapig ez lesz.... mert ugye szülés után is regenerálódni kell, és ki tudja a baba mellett mennyi időnk, energiánk marad...
pluszba elmeséltem kolléganőm barátnőjének az esetét, aki babát vár, a férjétől, de a férj összejött mással a terhesség alatt..és most válnak ....
nem tudom melyik, de lassan meghozta a hatását....
és van szeretkezés :) nem gyakran, mert ugye az álomkór.... de mégis van.
Az én párom se egy beszélgetős fajta...de jó lenne ha adna magyarázatot a viselkedésére.... elmondhatod neki, egészséges terhességnél nincs gond a szex-szel....
kitartás!
Ne csak az instagramot nézegesd, hanem olvass. Pl. olvass utána a Madonna-szindrómának (amivel a férjed küzd) és próbálj vele beszélgetni erről. Engem a férjem terhesen is szépnek látott és azóta is, mert szeret és mert nincs komplexusa.
Szerintem azért nem ennyire biztos, hogy megcsal. Lehet, csak a hormonok borítják el az éleslátásodat most. Szerintem beszélgessetek, ez a legfontosabb. Én már az első elutasításnál leültettem volna, hogy beszéljük át. Ez így nyilvánvalóan nem mehet örökké.
Mi sem szexwltunk a terhesseg alatt.de az en parom elmondta,hogy felti a babat,es nem tudja elengedni magat.
Volt csok,szeretgetes,bokolt folyton.szerinte neki volt a legszebb kismama felesege.
De egy ujjal nem nyult hozzam.
A 6 hetes kontrol utan O maga kezdemenyezett.eletem legjobb szexe volt az.
Szerencsere mi a legelejen meg tudtuk beszelni.neha nekem is megfordult a fejemben,hogy hat azert ferfi...hogy birhatja?ott a sok csinos kollegano...aztan az egyikkel talalkoztam az orvosnal a terhesseg vege fele es azzal kezdte,hogy odakat zeng rolam a ferjem a munkahelyen,hogy milyen csinos vagyok,milyen jol viselem es hasonlok.ez nagyon jol esett.
Beszeljetek meg.lehet a te parod is csak a baba miatt nem kozeledik.
Azt nem hiszem,hogy megcsalna...foleg ha amugy a kapcsolatotok jo.elotte milyen volt?
Kitartas.arra figyelj,hogy ha meglesz a pici akkor a ferjedre is fordits idot.ne erezze magat a baba miatt hatterbe szorulva.
Hasonló helyzetben voltam én is, párom eleinte alig akart hozzám érni, én próbálkoztam, közben a falat vakartam, annyira hiányzott a szex... aztán megelégeltem, az egyik elutasítás után odabújtam hozzá és megkérdeztem, hogy meddig lesz ez így, mert én nem bírom tovább...és akkor felvázoltam, hogy ez akkor még több mint fél évig lesz, h semmi, ő is rádöbbent, hogy ő se bírná, a végén a lelkemre kötötte, hogy akk oké, beszéljek a dokimmal, ha ő jóváhagyja, akk mehet. másnap természetesen első dolgom volt telefonálni, bár én tudtam, h nem fogja tiltani, de párom kedvéért ink beszéltem vele, h nyugodt szívvel mondhassam, h jóváhagyta. Ez után a beszélgetés után am én is megnyugodtam kicsit, mert már kezdtem én is azt hinni, hogy nem kíván, én magam is undorítónak tartottam magam, de ez teljesen megnyugtatott, h a baba miatt aggódik.
Talán beszéljetek együtt az orvosoddal, egy szakértőtől hallja ő is, h mehet, de ti ketten mindenképp beszéljétek meg.
És ő nem veszi észre hogy hogy viselkedik és hogy megbánt téged?
Mert ha igen, akkor én helyedben nem foglalkoznék vele hanem keresném olyan férfiak társaságát akik nőként tekintenek és ezáltal nem fog elfogyni az önbizalmad. Neki erről nem kell tudnia! Azért mert egy nő terhes ugyanolyan szexis lehet, nem ezen múlik! És főleg az ilyen nem férj csak egy olyan szélhámos akit csak a farka irányítja és belül meg üres az egész ember! Az ilyennek nem való feleség!
Én kihoznám magamból a legjobbat (külsőleg belsőleg), amúgyis ezt teszem akármi van és azokkal foglalkoznék akik engem is nőként tudnak kezelni! Lehet hogy a férjed is majd észre fog venni, éld az életed és a babával is persze ugyanúgy foglalkozz! A férjeddel meg ne foglalkozz és ne alázkodj! Én soha nem teszem és nem tennék ilyet! Mire fel? Légy büszke magadra és szard le! Én sose hagynám hogy így a lelkembe gázoljanak!
Beszelgettetek ti valaha errol?
Nekem barátnőm férje teljesen elszigetelodott a terhessegei alatt...o megmondta,hogy "keptelen"nokent nézni egy terhes nore...a ferjem pont az ellentete,o meg megvan orulve értem,ha terhes vagyok,szamara irto szexi...
De mi ezekrol a dolgokrol beszelunk,nem tabu téma egyáltalán...ti beszelgettetek mar róla?
Hát... Én uígy voltam/vagyok. Szeretőm lett. A férjemnek is. Soha többet nem tekintett Nőnek. Persze szeret, de csak anya vagyok. Most várjuk a 2. babánkat. Úgy gondoltam szarabb már nem lesz. Ja és persze 10 éve nem feküdt le velem. Most, hogy szóltam, hogy babát szeretnék egy gyors szex terhes lettem és boldogan várjuk a picit mint anya és apa.
De szomorkodom az előző párom után. Szülés után 1 év és újra folytatjuk.
A férjem is feszült ő egyébjént külföldön él -most itthon van szeptemberig) de neki is hiányzik a kinti élete.
Ez van.
Boldog babavárást.
21hkm
beszélj a férjeddel, mi nem tudhatjuk. mi 39+6 naposan még szeretkeztünk, bár nagyon csukott szemmel, már mindkettőnknek nehezen ment kizárni a picit.
aztán most szülés után 1,5 héttel mondtam férjemnek, hogy én már kívánom őt, milyen érdekes, hogy fáj a micsodám, meg még mindig kék-zöld, de mégis vágyat érzek iránta. ő meg mondta, hogy még nem tudta eltenni a szülésem (végig velem volt), neki még kell pár nap/hét. mondjuk nem is bánom, rosszabb lenne a 6 hét, ha érezném rajta a vágyat :)
nincs erre recept, de kommunikálni kell
Mi sokat beszélgettünk erről. Azt mondta,változtat rajta. Aztán mikor közeledtem mindig volt vmi. Most fáradt,most a hasa fáj,most nincs kedve,izomláza van,beteg stb...aztán néha beismerte,h nem tudja kizárni,h ott a baba. Hogy azért nem engedi h szájjal csináljam neki mert akkor is a babára gondol. Meg h "egy kismama nem csinál ilyen dolgokat". Szóval van baj a fejében rendesen, dehát ezt tényleg nem lehet megbeszéléssel oldani. Gondoltam tetszik neki,h nagyobb a mellem,szebb a bőröm,a hajam, de rosszul gondoltam.
Néha beszól vmi "milf"es poént...az se esik túl jól.
Persze ő égre földre ígérgeti,h ha meglesz a baba,minden a régi lesz,de ilyen előzményekkel nem tudok hinni neki.
A legjobban az bosszant,h szerintem ez nagy részben hiszti az ő részéről,mert tényleg rengetegen szexelnek terhesség alatt. Még úgy is, ha a nő kicsit elhanyagolja magát. Én meg tepertem végig h keressem a kegyeit,erre ezt kapom. Mondjuk most már az utolsó hétben nem fogom erőltetni,de ez akkor is igazságtalan. Ha nem lenne bennem ennyi harag meg keserűség emiatt,a szülés meg az utána következő időszak is könnyebb lenne. De így szerintem nagyon rossz lesz és még megalázóbb. Így végiggondolva 9 hónapja hallgatom,h egy kismama ilyeneket nem csinál,nem mond (azt hogy b+ például nem mondhatom,mert ugye kismama ilyet nem mond), nem vesz fel ilyen ruhákat (nem vehettem fel 40 fokban rovidnadragot,mert tul szexi egy kismamának) stb...
Jézusom,így leírva nagyon szánalmas ez az egész...én is az vagyok.
Hát le kell vele ülnöd és meg kell vele beszélned ezt a helyzetet. Ez így nem normális. Van olyan pasi aki terhesen nem nyúl a párjához, rendben, van ilyen is mert félti stb, vagy más baja van, de akármi is van meg kell beszélni, mert így csak találgatsz. Nekem mondjuk az is fura h nem teszed szóvá amikor "jónőkről" beszél, engem zavarna, nagyon rosszul esne. Én eddig 10 kg híztam most 31 hetes vagyok és ha másról áradozna miközben a gyermekét várom sztem tuti lecseszném! Ja és enyhén fogalmaztam. Ne írd le magad, hanem inkább felnőtt módjára beszéljétek meg.
"Ő néha megjegyezte,milyen csinos vagyok, de szabályosan leordibált,amikor hozzá közeledtem volna" amikor leordibált te miért nem kérdeztél rá h ezt mégis miért csinálta? Ti nem szoktatok beszélgetni?
Simán rákérdeztem volna h ugyan mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!