Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 162 cm vagyok és 60 kg,...

162 cm vagyok és 60 kg, terhesen 2000 kcl elég ha nem akarok nagyon elhízni? Egészséges étrendből, kevés ch-val, sok fehérjével?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem terhesen nem a kalóriákat kellene számolgatni, sőt alapesetben sem. Egészséges ételeket főzz és egyél, akkor biztosan nem fogsz elhízni és a számolgatást is megspórolod. Én pl. gabonákat eszek általában zöldségekkel, a desszertek teljesen feleslegesek a szervezeted szempontjából, csak nehéz neki ellenállni. 2 e kalóriát össze tudsz rakni full egészségtelen kajákból is, az pedig neked és a gyerekednek sem jó.
2016. aug. 17. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
6%

Igen tökéletes!

Boldog babavárást!

21hkm

2016. aug. 17. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Nem baj, ha odafigyelsz a súlyodra és az evésedre, sőt, de semmiképpen ne éhezz, ez nem annak az ideje! Úgyis látod, ha nagyon "megszaladsz". Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, lassú felszívódású szénhidrátot (zab, teljes kiőrlésű cuccok), tejterméket, húst, igyál sok folyadékot, kerüld a cukros, nehéz nassokat, és nem tudsz igazából hibázni...
2016. aug. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!