Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Karcagon ajánlanátok nekem jó...

Karcagon ajánlanátok nekem jó megbízható nőgyógyász?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 17:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Dr. Debreczeni László. Én hozzá járok, és meg vagyok vele elégedve. Normális, nincs elszállva magától, mint egyesek. Viszont ő nem ultrahangozik, de ezt leszámítva tényleg nagyon jó.
2010. ápr. 20. 09:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,és őt hol találom a kórházban vagy van magánrendelése?És akkor ultrahangra a kórházba kell menni?
2010. ápr. 20. 09:23
 3/18 anonim ***** válasza:
A kórházban is dolgozik, de van magánrendelése is keddenként 4-től az orvosi rendelőben (Széchenyi sgt., a gyógyszertár mellett). UH-ra a kórházba járok én is, minden nap másik doki csinálja, szóval még ott is tudsz választani, hogy melyikhez szeretnél időpontot kérni.
2010. ápr. 20. 09:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Értem,és azt meg kérdezhetem hogy mennyit kér a vizsgálatért és hogy a telefon számát honnan tudnám megszerezni?
2010. ápr. 20. 09:31
 5/18 anonim ***** válasza:

6000 ft egy rendelés nála. A tel.száma: 30/4-092-092.

A többi doki tarifáját sajnos nem tudom, de személy szerint nekem a többi nem is annyira szimpi, hogy bármelyikhez is járnék... Mások még Dr. Farkas Bélát is szokták ajánlani, de őt annyira nem ismerem.

2010. ápr. 20. 09:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hát nem olcsó de szerintem mindegyik ennyit vagy ennél többet kér.Azt még meg kérdezhetem hogy amúgy milyen ez a doki rendes ,szívesen válaszol ha kérdezel tőle valamit,oda figyel az emberre?Bocsi hogy ennyit kérdezek de én utoljára 10 éve voltam terhes.
2010. ápr. 20. 09:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a többi doki is kb. ennyiért rendel. Nekem sajna régen (akkor még nem itt laktam) volt elég rossz tapasztalatom ahhoz, hogy inkább magánrendelésre járok. :-S Sztk-ban úgyse figyelnek annyira az emberre...

Tényleg rendes doki, bármi panaszom van én mindig felhívom, illetve ha megyek vizsgálatra, akkor is rázúdítom a kérdéseimet. :) És mindenre készségesen válaszol. Szóval én csak ajánlani tudom, mert ő még normális maradt, nem szállt el magától, míg pl. hallottam olyat is, hogy másik doki a saját betegével is elég bunkón viselkedett, és én is tapasztaltam a modorát. :-S Úgyhogy szerintem ő a legnormálisabb.

2010. ápr. 20. 10:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál,még annyit hogy mindegy mikor hívom úgy értem hogy reggel vagy délután?
2010. ápr. 20. 10:13
 9/18 anonim ***** válasza:

Én általában délelőtt szoktam hívni, mert délután nem mindig tudom elérni. Persze délelőtt is van olyan, hogy nem tudja felvenni, mert épp műtőben van, de olyankor próbálgatom többször.

Remélem segítettem. :) És most 10 év után újra terhes vagy? Hány hetes?

2010. ápr. 20. 10:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Igen újra terhes vagyok,hát kb.olyan 4 hetes lehetek még csak tegnap csináltam tesztet gondolhatod hogy meg lepődtem hiszen védekeztünk.Már van egy 9 éves lányom,olyan régen szültem hogy már nem tudom hogy mennek mostanában a dolgok.a lányomat Gyulán szültem de oda nem mennék többet úgy hogy marad Karcag.Majd jövőhéten telefonálok a dokinak aztán majd meg mondja hogy mi újság van.Köszi hogy válaszoltál.
2010. ápr. 20. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!