Karcagon ajánlanátok nekem jó megbízható nőgyógyász?
6000 ft egy rendelés nála. A tel.száma: 30/4-092-092.
A többi doki tarifáját sajnos nem tudom, de személy szerint nekem a többi nem is annyira szimpi, hogy bármelyikhez is járnék... Mások még Dr. Farkas Bélát is szokták ajánlani, de őt annyira nem ismerem.
Szerintem a többi doki is kb. ennyiért rendel. Nekem sajna régen (akkor még nem itt laktam) volt elég rossz tapasztalatom ahhoz, hogy inkább magánrendelésre járok. :-S Sztk-ban úgyse figyelnek annyira az emberre...
Tényleg rendes doki, bármi panaszom van én mindig felhívom, illetve ha megyek vizsgálatra, akkor is rázúdítom a kérdéseimet. :) És mindenre készségesen válaszol. Szóval én csak ajánlani tudom, mert ő még normális maradt, nem szállt el magától, míg pl. hallottam olyat is, hogy másik doki a saját betegével is elég bunkón viselkedett, és én is tapasztaltam a modorát. :-S Úgyhogy szerintem ő a legnormálisabb.
Én általában délelőtt szoktam hívni, mert délután nem mindig tudom elérni. Persze délelőtt is van olyan, hogy nem tudja felvenni, mert épp műtőben van, de olyankor próbálgatom többször.
Remélem segítettem. :) És most 10 év után újra terhes vagy? Hány hetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!