Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nincs semmi konkrét...

Tényleg nincs semmi konkrét előjele, ha aznap fogok szülni?

Figyelt kérdés
Persze úgy értem,hogy szülési fájások megindulása és víz elfolyása előtt. Mert már nagyon a végén vagyok a terhességnek,szép 3,5kg körüli a baba,de esküszöm semmit nem érzek...reggeletne odakapok a hasamhoz,mert olyan súlytalannak érzem magam. Pedig én is híztam 15kgt. Azért csak kéne érezni lassan valamit,nem?
2016. aug. 15. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Abszolùt semmi jele nem volt!
2016. aug. 15. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Van, megjelenik a szülésznő méretes zsebbel.
2016. aug. 15. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Van akinek "eltorzul" az arca. Legalábbis már hallottam ilyenről. De általában nincs előjele.

Első szülésemnél aznap volt egy előérzetem, de nem is vettem komolyan, lehet csak véletlen volt.

A másodiknál viszont nagyon meglepett, még nagyon nem számítottunk rá. Éjjel 2 körül felkelt a nagy, átjött hozzánk az ágyba. Akkor még semmit sem éreztem. Utána még egy óra sem telt el, arra ébredtem, hogy fájásim vannak. Szóval ennyire nem volt semmi.

2016. aug. 15. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi jele nem volt, esetleg annyi, hogy kevesebbet mozgott aznap a babám, de az lehet véletlen egybeesés is.
2016. aug. 15. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi jel nem volt. Reggel fajasokra ebredtem
2016. aug. 15. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy gólya körözött a házunk felett :D.

Neeeem, igazából nem vol előjele.

2016. aug. 15. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam sem volt semmi.

Én végig tök jól voltam, szülés napján is kocsival mentem CTG-re (30 km), dokim is megnézett. Hazafelé még egy bababolt, aztán Auchan bevásárlás. A pénztárnál éreztem, hogy valami folyik... De semmi mást.

Hazamentem, letusoltam, és szóltam a férjemnek. Hazajött a munkából, aztán úgy mentünk a kórházba.

Ez a kiírt előtt 3 nappal volt.

Soha nem volt 1 jóslóm se. Nem is keményedtem.

2016. aug. 16. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!