Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitséget szeretnék kérni...

Segitséget szeretnék kérni hogy 35 hetes terhes vagyok és bal oldalt lent fáj a nunicsontom hogy volt e valaki ilyen helyzetbe mitöl lehet? Elnézést a kifejezésért

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 10:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
egyenlöre tegnap este ota van remélem szülés után elmulik
2016. aug. 15. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Nunicsont... te jó Isten.... Azért illene tudni felnőttkorban, hogy mi a rendes neve... ha már gyereket vársz...
2016. aug. 15. 12:51
 13/18 A kérdező kommentje:
negativ kommenteket nem kértem ha nem tetszik huzz arrébb
2016. aug. 15. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Arrébb is húzunk,mihelyt fényt gyújtunk a sötétségben! :-D

Nunicsont... Remélem,a gyereknek már nem így fogod mondani!

2016. aug. 15. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Ilyenek mellett nem lehet arrébb húzni... Ez tényleg nagyon gáz... Dehát nem baj, ma is tanultál valamit :D
2016. aug. 15. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

Sok okos megragadta a kérdés lényegét és előtört belőlük a segítőkész, jóindulatú válaszadó.

A kérdésre válaszolva...én is 35. hétben vagyok, nekem ilyen kb. 4 hete volt párszor. Volt, hogy hirtelen nem tudtam felkelni a kanapéról. Felhívtam dokit, aki azt mondta, hogy két opció van: vagy tágul a csontnál, vagy a baba úgy fordult, hogy nyom valami ideget, ami oda sugárzik ki.

Pár napig elő-előjött, azóta semmi.

2016. aug. 15. 20:50
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Ne a helyreigazításon háborodjál fel kérdező, hanem a saját butaságodon.

Az ortopédorvosnak is nunicsontot mondtál volna?

2016. aug. 16. 12:25
 18/18 anonim ***** válasza:
A csont mellett a tartószalagok nyúlása,feszülése is okoz ilyen jellegű fájdalmat.Természetes.
2016. aug. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!