Ez nekem ellentmondásos, hiszen a végén sokaknak nyitva van (lehet) a méhszája. Most akkor szabad szexelni vagy nem?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a szex segíthet beindítani a szülést a spermiumok oxitocin tartalma miatt. Viszont azt is tudjuk, hogy ha nyitva van a méhszáj, akkor a szex veszélyes lehet a babára (fertőzés).2008. szept. 30. 15:14
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az élet egy veszélyes üzem:) Annyi mendennel riogatják manapság a kismamákat. Véleményem szeint, amíg a magzatburok ép, akkig szülésmegindítási célzattal nyugodtan szeretkezzetek a férjeddel.
Finom szeretkezést és szép szülést kívánok neked!
2/3 anonim válasza:
Nem mindenkinek nyílik ki a méhszáj a vége felé.
A veszélyforrást a védekezés nélküli szex okozza. Gumival lehet szexelni, az orgazmus indítja be a szülést. Néhány esetben legalábbis.
3/3 anonim válasza:
Én nyitva vagyok c2111-re, 37 hetesen. De az orvosom kifejezetten ajánlotta a sexet. A szülést csak akkor inditja be, amikor már itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!