28. -ik hétben alig mozog a baba. Inkább nyomkodja ki magát, mint mozogna! Bajt jelenthet?
Válaszolj már (magadnak): az, hogy kinyomja az egyes testrészeit mi, ha nem mozgas??
Szerinted mennyi helye van odabent mostanra?
Nekem is alig mozgott. Vartam majd mikor lesznek azok a hatalmas rugasok de nagyon lusta volt. Nem ugy mint most😂😂
Ha nagyon aggodsz menj dokihoz csak hogy megnyugtasson. Nezd meg hogy minden oke vele es probalj arra gondolni hogy nem is olyan sokara a kezedben tarthatod😊
Lehet, csak nem érzed a kisebb mozgásokat, ha elfekszel, tedd oda a kezedet, úgy jobban érezni a kisebb rezdüléseit is. Vannak napok is, mikor lustább, fáradtabb, nyűgösebb, neki is vannak periódusai mozgás terén, függhet attól is, éppen mit eszel, front van-e, stb. Nálam is előfordult, hogy nem éreztem mozogni, mert éppen fenn voltam egész nap és úgy nem érezni, de fekve mindig felkel. Ne aggódj, ha mégis nagyon nem érzed normálisnak, inkább nézesd meg, attól megnyugszol. Nekünk is nyugis babánk van, inkább matatgat, néha kinyomja magát, befeszül... apja fia :)
(29 hetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!