Aki megálmodta hogy mi lesz a baba neme, annak bejött v nem?
Én az első gyereknél 3x álmodtam hogy kislány.
Most 20hetes vagyok és még nem tudom a nemét, de azt álmodtam hogy a doki azt mondja hogy kislány.
Lehet hinni benne? Vagy csak azért álmodtam mert inkább kislányt szeretnék.De ha kisfiú az is jó lesz.Csak kíváncsiság.
Sziasztok!Hát én az első két terheségemnél azt álmodtam,hogy lányom lesz,és fiú lett mind a kettő!:)
Most,még nem állmodtam a picivel!A doki szerint fiú lesz.De a párom ép múltkor mondta,hogy ő megállmodta hogy kislányunk fog születni!Hát itt aztírjátok,hogy amit az apuka állmodik az lesz:)Úgyhogy most csak reménykedhetek,hogy téleg kislány lesz!Bár ha fiú az se lesz baj!
Hú de vegyes válaszok!
Akkor ez is a szerencsén múlik!
Mindenkinek jó babavárást!
Szia! Én az elejétől kezdve éreztem, hogy kisfiam lesz, de nem álmodtam vele. Párom viszont reggel felébredt és mondta, hogy azt álmodta, hogy fia lesz. Lehet, hogy van benne valami igazság, de az is lehet, hogy csak tudatalattidban kislányt szeretnél és ezért álmodsz vele.
24h Km
Én is erre gondolok.:-)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!