Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki megálmodta hogy mi lesz a...

Aki megálmodta hogy mi lesz a baba neme, annak bejött v nem?

Figyelt kérdés

Én az első gyereknél 3x álmodtam hogy kislány.

Most 20hetes vagyok és még nem tudom a nemét, de azt álmodtam hogy a doki azt mondja hogy kislány.

Lehet hinni benne? Vagy csak azért álmodtam mert inkább kislányt szeretnék.De ha kisfiú az is jó lesz.Csak kíváncsiság.

2010. ápr. 19. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Hát én az első két terheségemnél azt álmodtam,hogy lányom lesz,és fiú lett mind a kettő!:)

Most,még nem állmodtam a picivel!A doki szerint fiú lesz.De a párom ép múltkor mondta,hogy ő megállmodta hogy kislányunk fog születni!Hát itt aztírjátok,hogy amit az apuka állmodik az lesz:)Úgyhogy most csak reménykedhetek,hogy téleg kislány lesz!Bár ha fiú az se lesz baj!

2010. ápr. 19. 13:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Én megálmodtam még a terhesség elején, hogy kisfiam lesz.Annyira beleéltem magam, hogy amikor vásároltunk a férjemmel,sosem nézegettem a lány ruhákat, valahogy mindig a fiús részleg fele húzott a szívem.Aztán elég későn, a hetedik hónapban aztán megláttuk a fütyijét és én felkiáltottam a vizsgálóban, hogy tudtam és megálmodtam, persze a doki olyan furán nézett.És azóta most tölti hétvégén a kisfiam a 3. évet.
2010. ápr. 19. 14:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Hú de vegyes válaszok!

Akkor ez is a szerencsén múlik!

Mindenkinek jó babavárást!

2010. ápr. 19. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
2 lánynál mikor álmodtam, ugyan nem láttam, de mindig tudtam reggel, hogy ők bizony lányok lesznek. Most amig nem tudtam meg, hogy mi lesz kb.4-szer álmodtam, hogy fiú lesz, láttam is álmomban a fütyijét, és bizony fiú lesz. :-)
2010. ápr. 19. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én az elejétől kezdve éreztem, hogy kisfiam lesz, de nem álmodtam vele. Párom viszont reggel felébredt és mondta, hogy azt álmodta, hogy fia lesz. Lehet, hogy van benne valami igazság, de az is lehet, hogy csak tudatalattidban kislányt szeretnél és ezért álmodsz vele.

24h Km

2010. ápr. 23. 11:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Én is erre gondolok.:-)

Köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 23. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!