20 hetes terhes vagyok. A terhesség problémamentes. Ha a párommal kicsit jobban beindulunk lehet gond?
Jah, és csúnyán se beszélj, mert a végén még azt is támadásnak veszi 😂
A gyereknek nem lesz baja attól, hogy szexuális életet élsz, ami Neked jó, az a babának is jó. Én is feltettem ezt a kérdést, csak én a dokimnak, nem az itteni bezzeganyuknak (akinek nem inge ne vegye magára). A dokim, nem én, erre azt a választ adta, hogy a párom nemi szerve nehezen éri el a gyereket, a gyerek magzatvízben van, nem véletlenül, ami tompítja a külső behatásokat, nyilván nem a szélsőséges dolgokat ajánlja, de attól, ha nem csigatempóban élek nemi életet nem lesz baja a gyereknek. Nyilván ne feküdjön Rád és ilyen egyértelmű dolgok, de a hevesebb szextől nem lesz baja. Az enyémnek sem lett, sőt, keményedni sem keményedett a hasam, és menekülni sem akart. Még a 40+3. napon sem volt hajlandó megindulni, sem a szexre, sem az orgazmusra. Csak ne nyögj és ne legyél hangos, mert még a végén felfogja mi történik és szexuális zaklatásnak veszi 😂
Kérdez, ne hallgass a bunkó, durva hsz-ekre - mindent érez a magzat és támadásnak veszi - akkor is ha itt néhány tahó agyba-főbe lepontozza ezt. A pszichiáterek tudják, és dolgoznak is ezzel - sok későbbi zavar forrása. És természetesen születése után szép, tiszta beszéd is vegye körül, mert az agresszív, veszekedős és durva, trágár beszéd károsító, tudati károsodást okoz.
Énekelj neki, mondd a jó ritmusú verseket (Kodály Kis emberek dalai, Weöres Bóbita)
Semmi bajod nem lesz. A babának se!
20hkm
Nem kell lassú tempó, nem kell csigának lenni, a tested jelezni fogja ha valami nem oké, te azt rögtön megérzed ne aggódj :) De azért csak finoman, nem most kell vadul szexleni. Nekem 20 hetesen még simán ment, majdhogynem úgy ahogy terhesség előtt, de mostmár egyre kevesebbet enged a szervezetem. Egyébként ha teljesen zárt a méhszáj akkor ne aggódj, ami neked jól esik az a babának is :)
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!