Szeptember 9 én volt meg utoljára, azóta voltam a barátommal nem is 1 szer meg néha fáj a gyomrom ez utalhat terhességre? Vagy csak ideges vagyok mert már nagyon vágyom a gyerekre 34 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 12:14
1/4 anonim válasza:
A gyomorfájás csak attól van, hogy sok a savad. De ha bizonytalan vagy miért nem nézel egy tesztet? 18 hetes pocis
2/4 anonim válasza:
Ha 28 napos is a ciklusod, akkor most nem kellene megjönnie, ha elmaradt a mensid, akkor nyugodtan tesztelj, hogy megtudd az eredményt.
A gyomorfájás tényleg csak sav miatt valószínű, vagy az idegesség, amit most kerülnöd kellene, mert akár a teherbeesést is akadályozza, ha ez még nem történt meg..
Én szívből remélem , hogy pozitív lesz a teszted..
30. hetes kismami.
3/4 anonim válasza:
Ha szept. 9-én volt meg utoljára, akkor most még csak a 21. napon vagy.
Hány naposak a ciklusaid?
4/4 anonim válasza:
34 évesen szerinted a gyomorfájás utlhat terhességre?????? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!