Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes terhes vagyok és...

30 hetes terhes vagyok és tüdőgyulladásom van. Mi baja lehet a picinek? És nekem?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, mit kell tennem az ágyban fekvés mellett. Egy nő azt mondta az orvosnál, hogy a gyerek ilyenkor biztosan károsodik. pl, megsüketül.

Nagyon megijesztett.

Tud erről valaki valamit?

2008. szept. 30. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a babának nem lesz baja!Feküdjél sokat és nyugodj meg.Ha lázad van,azt mindenképpen csillapítsd!Gondolom gyógyszert kaptál a tüdőgyulladásra,szedd végig!
2008. szept. 30. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen. Kaptam antibiotikumot, köptetőt, lázcsillapítót, meg minden egyebet. Most, hogy beteg vagyok, a picur kevesebbet mozog. lehet, csak érzi, hogy most nyugira vágyom? Vagy ő is rosszul érzi magát?

Meddig tart és számoljak szövődményekkel?

Köszönöm a gyors választ!

2008. szept. 30. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesznek szövődmények,nyugodj meg!Tudod mennyi nő esik át különböző betegségeken terhesen?Mégis egészséges gyerekük születik!

Egyébként a nőgyógyászod mit mondott?

2008. szept. 30. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem lesz semmi bajod.Fiatalon,gyógyszerekkel kezelve nem szoktak belehalni a tüdőgyulladásba.Nekem legalább 5-ször volt már!Szedjed a gyógyszereket és pihenj!Mást nem tudsz tenni!
2008. szept. 30. 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A nőgyógyászom és a háziorvosom konzultált egymással, ezek után kaptam a gyógyszereket.

Fekvés és fekvés, sok folyadék, lányomat passzoljam el nagyszülőkhöz, ne csináljak semmit. Ezt javasolja mindkét orvos. (ha ez ilyen egyszerű lenne...)

Tehát, fekszem. Sokat és igyekszek nem aggódni.

Köszönöm mindenkinek.

2008. okt. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!