38 hetes pocakos vagyok.4 napja híg a székletem. Napi 1-2 alkalommal és jön belőlem mint a víz, pedig nem eszek semmi olyasmit, ami ezt okozhatná. A babám mozgása is lecsökkent. Ez ilyenkor normális?
Figyelt kérdés
Félek hogy nehogy gond legyen.2008. szept. 30. 10:15
1/7 anonim válasza:
Mérd meg a hődet nem magasabb-e az megszokottnál.Ha igen irány az orvos bár én anélkül is felkeresném.Lehet hogy összeszedtél egy kis csúnyaságot.De okozhatja akár egy kis stressz is ami persze normális lenne,hiszen közeledik a várva várt nap!!De a hődet mérd meg.Irányt mutathat,mert ha valamit összeszedtél akkor ott gyulladás is van ami megemeli a hőt!
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem most mondta a szülésznőm, hogy a szülés közeledtével hígabb lehet a széklet, így is készül a szervezet a tisztulásra, a szülésre. Normáls, ne aggódj. Ezt egyébként már több helyen is olvastam, hogy a szülést megelőző hetekben - napokban vkinek hasmenése volt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább a szülés közeledik. Nekem a szülésznő azt mondta, hogy ha az utolsó hetekben (ok nélküli) hányást, hasmenést tapasztalok, valamint a baba mozgása csökken az azt jelenti, hogy hamarosan beindulhat a szülés.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom ki volt az a kedves jóakarója a kérdezőnek aki lepontozta a válaszomat (1 válaszolo vagyok)De ha egy kicsit is gondolkoztok abba még senki sem halt bele ha megmérte a lázát!Meglehet,hogy a szülés miatt van,de ha mégsem????Nem ijesztgetni akarom,hogy tuti baja van,de talán egy lázmérő nem fogja beinditani a szülést,vagy nem okoz gondot a babánál sem!Mért kell abban a hitben hagyni a kérdezőt,hogy minden oké ez frankó,hát ezt beszélik.Az a "szerencsétlen" (bocsi a kifejezésért)fél,hogy ne legyen gond!Van megoldás kideríteni,hogy valóban megnyugodhasson!Csak tegye be a lázmérőt és megmutatja kell e háziorvos vagy sem!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Kicsit megnyugodtam,megfogadtam a lázmérős tippet is,nincs hőemelkedésem de azért holnap beszélek a dokival.
2008. szept. 30. 14:14
6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Látom, hogy az én (10.23) és az utánam következő válaszát (10.30) is lepontozta valaki és megmondom őszintén, ez kicsit rosszul esik, mert teljesen jószándékúan írtam meg, amit a szülésznőmtől hallottam, aki mellesleg 38 éve őzi ezt a foglalkozást Bp. egyik legjobb szülészeti osztályán. Ezt az egész pontozási szisztémát nem találom fair-nek. Aki előszeretettel pontozgat le, olvasson szakkönyveket, orvosi- szülésznői véleményeket a szülés esetleges beindulásának jeleiről (egyébként a lelassult magzatmozgást is ide lehet számolni, de ez már okokra is visszavezethető: front, elfáradt előző nap a baba.). Nem ez a lényege ennek az oldalnak, hogy mindenki legjobb tudása szerint próbál segíteni másoknak és leírja saját tapasztalait?
7/7 anonim válasza:
De igen pontosan az lenne.Éppen ezért nem értettem miért pontozták le azt a véleményemet,hogy fogja meg a lázmérőt és mérje meg a hőjét.Nem azt irtam hogy feltétlenül beteg.Azt is írtam lehetséges,hogy stressz okozza mivel közeledik a várva várt nap.Attól nem fog idegeskedni mert megméri a hőjét!!De azonnal választ kaphat a kérdésére,szülés miatti stressz vagy esetleg valami gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!