Ti hánytatok szülés közben?
Figyelt kérdés
Jelenleg egyfolytában hányingerem van (2 hetem van), valahogy úgy képzelem el a szülést h kb. sikítva hányok. :D2016. aug. 6. 23:12
11/21 anonim válasza:
Igen. Akkor is mikor kiszálltam a taxiból meg a vajúdás legvégén is.
12/21 anonim válasza:
Csaszarmetszesem volt es szerencsere, mikor hanyingerem lett, adtak oxigent. Egyebkent baratnomnek hanyos talat adtak.
14/21 anonim válasza:
Terhesség alatt egyszer sem, szülés közben igen. Rengeteget ittam vajúdás alatt, a kitolásnál az összes kijött belőlem
15/21 anonim válasza:
Nem hánytam egyik babámnál sem szülés előtt/közben sem. De a mi kórházunkban nem is lehet enni, inni se csak egy-egy kortyot, így nem is lett volna mit kihányni. De hányingerem sem emlékszem, h lett volna.
16/21 anonim válasza:
Érdekes,mennyien írjátok, hogy hánytatok. Én 4x szültem, terhességek elején volt émelygés, talán egy-két alkalommal hánytam is. De hogy terhesség végén meg szülés közben hányni, az tőlem hála Istennek távol állt. Még csak hányingerem sem volt. Pedig enni-inni lehetett, akármit csinálni (Szent Imre).
17/21 anonim válasza:
Én a terhesség alatt félidőig hánytam, eleinte csak egyszer naponta, majd 4-5 alkalommal is. A vajúdás alatt csak hányingerem volt egy-egy alkalommal. A szülésznő azt mondta, hogy ez jó, mert azt jelenti, hogy tágulok.
18/21 anonim válasza:
Én a terhesség alatt nem hánytam, hányingerem sem volt soha. Vajúdás alatt hányingerem lett a szülésznő azt mondta: "szuper 3 ujjnyi" adott egy vesetálat megvizsgált és 3 ujjnyi voltam. Ez jó jel azt mondta, nyílik a testem így a gyomor záróizma is. Rövid ideig tartott, 4x mondta, h hányingerem van 5-10 perc alatt mindig kaptam egy uj vesetálat mert eltüntettem az ágyban az előzőt :) aztán mintha elvágták volna majd 4 vesetál került elő az ágyból. :)
19/21 anonim válasza:
Szülés közben nem hánytam csak szülés után annyira megnyomták a hasam kék,zöld,lila volt a gyomrom körül.... még a hànyás is fájt....
20/21 anonim válasza:
38+1 hetes vagyok, és ma reggel hánytam, pedig a terhesség alatt nem túl gyakran fordult elő. Nem tudom, most mi okozhatta. Az első erre a napra született meg hajnali 5kor, most még nem indult meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!