A 20. héten milyen gyógyszereket ír fel az orvos? Mire való? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Állítólag a 20. héttől minden kismamának szednie kell 2 fajta gyógyszert.2008. szept. 30. 09:52
1/7 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok és nekem nem írtak fel semmilyen gyógyszert! Amikor keményedik a hasam akkor szoktam bevenni egy magnéziumot!
2/7 anonim válasza:
Frászt!
Mindenkinek olyat kell szedni amire szüksége van..a barátnőmnél minden tök jó volt, még magnéziumot se kellett neki.
Én pedig magnesii-t kaptam ami 200db napi 3x2-vel 33 napig elég kb.. majdnem 4000ft volt.
van akinek elég a megne b6, vas ilyesmi..de kimondott kötelező gyógyszer nincs!
üdv 30 hetes kismami.
3/7 anonim válasza:
Mi a gyógyszerek neve?
Nekem 2 gyerekem van, egyiknél sem volt ilyen, csak terhesvitamint szedtem, azt sem az orvos mondta!
Csak vasat kellett szednem orvosi javaslatra, mert vashiányos voltam.
4/7 anonim válasza:
Én csak maltofer tablettát szedtem(vashiányra)
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom de írt a doki 2 gyógyszert amit a 20.héttől kell szednem,egyiket mindennap,másikat hetente egyszer.Nevét nem tudom mert még nem váltottam ki.
2008. szept. 30. 10:00
6/7 anonim válasza:
Szia! Gyógyszereket? Én csak az Elevitet szedtem, s mivel a vérképem, vizeletem, vércukrom mindig rendben volt, s nem is keményedtem soha (eddig), soha nem kellett mellé szednem mást. Ha problémamentes a terhességed, s minden vitaminból, nyomelemből, ásv. anyagból elegendő van a szervezetedben, nem kell semit pluszban szedni. A barátnőmnek pl. kevés volt a vasa, ezért neki külön kellett szedni ezt. Sok kismama keményedik, vagy lábgörcsei vannak, s ekkeor kell a magnézium. Sokan nem szednek terhesvitamint, ilyenkor folsavat ajánl az orvos, de ez inkább az első trimeszterre jellemző. Boldog babavárást!
7/7 anonim válasza:
Én 23 hetes vagyok, de soha semmi gyógyszert nem írt fel. Egyedül terhesvitamint szedek. Nem lehet, hogy voltál vérvételen és kiderült, hogy pl. vashiányos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!