Hany hetes terhes vagyok napra pontosan?
Kicsit ossze vagyok zavarodva.
Julius 10-en jott meg utoljara. 11.napon volt peteeresem es 12 naposak szokott lenni a lutealis szakaszom. Tehat elvileg ma 4+6 vagyok, de ma meg csak a 28.napon vagyok ez eszerint meg pont 4 hetes.
holnap töltöd a 4. hetet.
ma vagy 3+6 napos.
juli l6án voltál betöltött 0 hét és 6 nap,tehát 6 napos...
23-án voltál egy egész hetes +6 napos azaz 1+6...stb,tehát most betöltött 3 heted és 6 napod van,azaz 3+6nál jársz,holnap lesz betöltött 4 egész heted,azaz 4+0
remélem érthető.( amikor betöltöd a 4 hetet akkor lépsz az 5. hétbe,de azt ugy még nem töltötted be)
Hogy jöhetett ki a kalkulátor szerint neked 4+3? :O
A terhességet mindig az utolsó menstruáció első napjától számolják! A kalkulátor is! Én is beírtam az adatod, és 3+6 hetes vagy! A doki is ezzel fog számolni! Ha nagy az eltérés méretek szerint, akkor majd módosítanak a 12 hetes uh-n. De azt pár nap esetében nem szoktak, csak ha kb két hét(vagy több) eltérés van...
Hat nem tudom reggel miert irta 4+3-nak....
De itt a gorbem, ez tobbet mond mindennel. 12 napos a lutealis fazisom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!