Tegnap délután óta tartó tompa derék és alhasi fájdalom?
Nekem a nőgyógyászom mindig azt mondja, akkor van gond, ha vérzés van, vagy ha az egész has erősen fáj (ami a harmadik harmadban a megnövekedett méh miatt már nem csak az alhas), illetve kb a harmadik harmadtól ha nem mozog a kisbaba. A derék- és alhasi fájdalom sokszor a megnövekedett súlyterhelés miatt van, ha nem rendszeresen jelentkező, periodikus görcsök, összehúzódások, akkor nem lehet baj. Mindenestere azt te érzed, milyen intenzív a fájdalom, és ha nagyon makacs, holnap beszélj az orvosoddal, védőnőddel.
Nekem a 23. héttől kb 2 héten át szörnyű derékfájásom volt, de én kifejezetten éreztem, hogy a terhelés miatt van (azaz mozgásszervi). Ezért javasoltam, hogy amennyiben nem vagy ebben biztos (azaz, hogy mozgásszervi) és nem enyhül, beszélj szakemberrel.
Sok sikert! 35+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!