Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruációm után teszteltem...

Menstruációm után teszteltem gabriel teszttel és pozitív lett. Nagyon boldog voltam ám két hét elteltével ma elvégeztem egy x-epil tesztcsíkot és negatív. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom,hogy mindenkinek az x-epil mutatta ki előbb én még itt vagyok egy pozitív gabriel és egy negatív x-epil teszttel,pont fordítva mint mindenki másnál. (Tudom hogy nőgyógyász..de egyenlőre nem tudok elmenni.) Előre is köszönöm a válaszokat. Ui.: Tegnap elkezdett fájni a bal petém és a méhek(korábban volt cisztám)

2016. aug. 1. 15:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, szerintem amíg eljutsz orvoshoz, csinálj azért egy másik fajta tesztet is. Kitartás!
2016. aug. 1. 15:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm😊😃
2016. aug. 1. 16:03
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
En inkabb orvoshoz mennek el. Itt talalgatni lehet csak :(!!
2016. aug. 1. 16:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom csak az orvosom 60kmre van és félek új dolog keresni mivel elkoltoztunk
2016. aug. 1. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Pedig ha mar volt 2 vetelesed...azonnal orvos a 2 csik utan...mi az hogy felsz uj dokit keresni?Akkor 9honapig nem mesz orvoshoz?
2016. aug. 2. 07:45
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Az miert lehetetlen hogy mondjuk mensi alatt volt ovud? Nekem meg jott a havim. Ra masnapra pozitiv lett az ovu teszt. Ergo mensi alatt volt ovum. Soha nem volt meg ilyenem. Most volt.
2016. aug. 2. 09:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem megyek orvoshoz de jelenleg időm sincs
2016. aug. 2. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!