Vicky8682 kérdése:
Mennyi esely lehet ra, hogy a terhesseg rendben van, ha 2 honappal ezelott volt egy muvi befejezesem?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag a mutet utan napra pontosan megjott a kovetkezo menszeszem es most left volna a masodik Ami Mar nem torrent meg, a teszt pozitiv! AZ orvosok szerint 2-3 honapot kellene varni AZ ujraprobalkozassal, anglianan 1 honapot mondanak!2016. júl. 30. 16:32
1/9 anonim válasza:
Kérlek fogalmazd meg érthetőbben a kérdést. Nem értem.
2/9 A kérdező kommentje:
Attol felek hogy megint nem lesz rendben a terhesseg, esetleg tul korai a muvi befejezes utan.
2016. júl. 30. 18:02
3/9 anonim válasza:
Kívánom a legjobbakat, és bízz benne, hogy nem lesz semmi baj. Sokan a hitben keresik a választ, de nem az Isten van áldott állapotban, hanem Te.
De ha mégse jönne össze, légy erős, kitartó, és lesz babátok. Ha egymást kölcsönösen tisztelitek, szeretitek akkor gond nem lehet.
4/9 anonim válasza:
Nekem anno azt mondták a SOTE-n, amikor művi befejezés volt, hogy várjunk, amíg egyszer megjön rendesen, utána lehet próbálkozni újna.
Mivel visszaállt a menzeszed, szerintem minden esély meg van az egészséges terhességhez...ha gond is lesz, akkor meg nem az előző művi befejezése miatt.
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszaitokat! Imadkozok! :)
2016. júl. 30. 20:50
6/9 anonim válasza:
Szia, nekem is volt egy elhalt terhességem, és utána levő hónapban babás lettem, ma már 10 éves szépséges nagylány! Imádkozom értetek!
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ez Jo hir! :)
2016. aug. 1. 08:30
8/9 A kérdező kommentje:
Remelem nalam is igy lesz! :)
2016. aug. 1. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!