Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második hónapban már kezd...

Sansa LannisterStark kérdése:

A második hónapban már kezd látszani a hason a terhesség?

Figyelt kérdés
Mikor kezd a has növekedni és pontosan hol? Alhasnál?
2016. júl. 30. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16-20 hetes kortól már ÁLTALÁBAN látszik egy pici pocak. De ebben nem tudsz bakizni, mert van akinek félidősen akkora, hogy úgy néz ki, mint aki mindjárt megszül, nekem az utolsó, 36. heti vérvételen kisebb volt, mint a 24 hetes cukorterheléses kismamáknak. Ez a két véglet, a nagy átlag valahol a kettő között van.
2016. júl. 30. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Az elso trimeszterben, azaz kb 12. hetig a puffadas latszik, ez kombinalva egy gyengebb hasizommal mar pocakot "csinal". Azutan ahogy no a meh, ugy tolja felhebb a beleket, abbol is lehet pocak, teltseg erzes. Olyan 20. het korul eri el a koldok magassagat a meh, akkortol mar szokott terhespocak lenni.

A vekonyakon sem feltetlenul latszik hamarabb, ha eros a hasfal, mert pl sportol, izmos. En igen vekony vagyok, megis az elso ket terhessegem nem latszott rajtam a 25. het kornyekeig, terhesruhara sem volt szukseg csak az utolso 10 hetben, mert sportoltam rendszeresen es a hasizmom jol tartott. Csereben ugy ereztem magam allandoan, mintha szetdurrannek, enni alig tudtam.

Utana meg ketszer voltam terhes, azokban az evekben nem igazan edzettem, gyenge volt az izomzatom, de ugyanugy vekony voltam. Nah, azoknal a terhessegeknel mar a puffadastol is pocakos letem.

Amugy attol, hogy valaki koverebb meg az izomzata lehet eros, igy nem feltetlenul lesz hamarabb hasa, illetve ha valakin addig is volt a hasan felesleg es addig is volt pocak, akkor nem olyan feltuno a novekedes az elejen, mint azon, akit lapos hassal szoktunk meg.

2016. júl. 30. 15:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát igazából az történne, hogy a férj és feleség összebalhéznak, mert a férj részegen lekövérezi a nőt. Nyilván túlzásba esik ezzel, dehát részeg és bunkó. Ebből aztán lesznek bonyodalmak.

Csak itt a nő 2 hónapos terhes lenne, és ezért van szükségem az infóra, hogy lehetséges-e ez, vagy változtatnom kell.

2016. júl. 30. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Esetleg a puffadás látható. 16. Héten jön ki a méhed a medencéből ezután kezd el nőni a pocak. 17+0 hkm
2016. júl. 30. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a 13.ik héttől kezdett gömbolyödni.
2016. júl. 31. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!