A második hónapban már kezd látszani a hason a terhesség?
Az elso trimeszterben, azaz kb 12. hetig a puffadas latszik, ez kombinalva egy gyengebb hasizommal mar pocakot "csinal". Azutan ahogy no a meh, ugy tolja felhebb a beleket, abbol is lehet pocak, teltseg erzes. Olyan 20. het korul eri el a koldok magassagat a meh, akkortol mar szokott terhespocak lenni.
A vekonyakon sem feltetlenul latszik hamarabb, ha eros a hasfal, mert pl sportol, izmos. En igen vekony vagyok, megis az elso ket terhessegem nem latszott rajtam a 25. het kornyekeig, terhesruhara sem volt szukseg csak az utolso 10 hetben, mert sportoltam rendszeresen es a hasizmom jol tartott. Csereben ugy ereztem magam allandoan, mintha szetdurrannek, enni alig tudtam.
Utana meg ketszer voltam terhes, azokban az evekben nem igazan edzettem, gyenge volt az izomzatom, de ugyanugy vekony voltam. Nah, azoknal a terhessegeknel mar a puffadastol is pocakos letem.
Amugy attol, hogy valaki koverebb meg az izomzata lehet eros, igy nem feltetlenul lesz hamarabb hasa, illetve ha valakin addig is volt a hasan felesleg es addig is volt pocak, akkor nem olyan feltuno a novekedes az elejen, mint azon, akit lapos hassal szoktunk meg.
Hát igazából az történne, hogy a férj és feleség összebalhéznak, mert a férj részegen lekövérezi a nőt. Nyilván túlzásba esik ezzel, dehát részeg és bunkó. Ebből aztán lesznek bonyodalmak.
Csak itt a nő 2 hónapos terhes lenne, és ezért van szükségem az infóra, hogy lehetséges-e ez, vagy változtatnom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!