Terhesség után akkor fog megjönni, amikor akkor is jönne, ha nem lettem volna terhes?
Nem, sőt.
Ha szoptatsz, akár a teljes szoptatási időszakra kimaradhat, de ez sem 100%. A menstruáció minősége, ideje is változhat.
Nekem az első gyerek születése után 11 hónappal jött meg, ugyanúgy 28 napos maradt a ciklusom, de a vérzés ideje hosszabb lett, a 4-5 napról 5-6 napra módosult, és minden menstruáció alatt erős görcseim voltak, pedig addig sose ismertem a menzesz alatti fájdalmat.
A második szülésem után 8 hónappal jött meg először, a ciklusom a szabályos 28 napról 25-27-re változott, de újra 4-5 napos lett a menstruációm, sőt néha csak 3, és megszűntek a görcseim.
De gondolom, mindenkinél máshogy vagy, nem lehet általánosítani.
Ez változó
Valakinek a gyermekágyi vérzés után jön meg a rendes menzi.. Valakinek csak szoptatás után.. de barátnőm 8 hónapja szült és még nem jött meg neki... szóval ez egyén függő. 22 N. 17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!