A 33. het kornyeken mar nektek is sokat mozog a baba, es kemenyedik a hasatok?
Naponta tobbszor is erzem hogy ugy kinyomja magat, es olyan kemeny a hasam. Amikor oldalamon fekszek, akkor pedig nagyon elkezd mozogni, erzem keze laba jar.
Nektek is faraszto a labnak ha hoszabb ideig alltok, lepcson mentek vagy ha sokaig setaltok? MERT NEKEM NAGYON FAJNAK A LABAIM UTANA.
szia! 33 hetes vagyok en is, 2. baba. az elozo terhessegem alatt a babam sokkal tobbet mzgott viszont nem ilyen intenziven/erosen. a mostani pocaklakomat mar 17 hetesen egyertelmuen latta a ferjem is kivulrol mozogni, mig az elso terhessegemnel csak a 23. hettol voltak kivulrol lathatoak a magzatmozgasok. erosebbeket is rug most, de inkabb hajnalban aktiv, az hogy en hogy mozgok, nem nagyon befolyasolja. pl arra is cseszik ha edeset eszek, pedig a nagyobbik ilyenkor mindig kirugta a haz oldalat :)
a labaim birjak, mind az allast, mind a setat, a derekam viszont teljesen tropa, eleg sokat hiztam 17 kgt eddig, es a kertben is dolgozgatok még, de ha egy orat kint vagyok akkor utana szo szerint alig birok labra allni..
Igen, ilyenkor már nekem is volt ilyen.
A lábaim bírták, végig sokat mentem. A lépcsőt is muszáj volt a negyedik emeleten lakva lift nélkül, de nyilván terhesen azért nehezebben ment. Az egyhelyben álldogálás sose volt az én műfajom, nem terhesen se bírom.
Én már 38 hetes kismama vagyok, 2. gyerkőccel. 33 hetesen nekem éjjel-nappal mozgott, 1 perc nyugta sem volt. Ezen a héten lassult be, szerintem a meleg is rátesz, meg remélem lassan készülődik megszületni. Keményedni 36 hetesen kezdtem, addig 1 kósza keményedésem sem volt. Most annál több.
A lábaim még mindig jól bírják, 11 kg-ot híztam eddig. Igaz, én keveset mászkálok, mert legtöbbször bicajjal járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!