Mennyi az átlagos, normális hízás a 20. hétig?
Figyelt kérdés
Ki, milyen súllyal (átlagos, túlsúly) indult a terhességkor, és mennyit szedett fel a feléig. És utána?2016. júl. 28. 08:51
11/12 anonim válasza:
Én kb 10 kg nál tartok, 29.hétben vagyok. Doki mondta h mostmár figyeljek oda mert jó lenne tartani a 13 kg maxot. Hát nem tudom menni fog e... De tény h könnyebb annak szülés után aki nem hízik annyit. Én bizakodok :)
12/12 anonim válasza:
Első babámmal 19-20. hétig kb +3 kiló jött fel. A végére mégis összesen +20 lett belőle, mert az utolsó két hónapban brutálisan vizesedtem. 2 hónap alatt lement minden felesleg.
Most a második babámat várom 19. hétben vagyok +4 kg-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!