19hetes terhes vagyok. Nagyon keménynek érzem a hasam, és néha szúr. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 16:45
1/2 anonim válasza:
Keményedik a pocid, hogy mi okozza, igazából nem is tudom. Menj dokihoz és mondd el neki, valószínü ad magnéziumot, ha kell talán még mást is.
Arra figyelj, hogy ha görcsöl, akkor mindenképp menj be a kórhzba!!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem kb 22 hetesen jött ez elő. A doki azonnal kiírt, és nagyon sok pihenést javasolt. Nálam korai méhösszehúzódás miatt volt, ami aztán végig elkísért. Ha az ember nem vigyáz magára, akkor koraszülést okozhat, de egyébként nem veszélyes a dolog. Végül nálunk a 37. héten lett a baba. Nagyon sokat feküdtem, szinte az egész nyarat, de megérte! Menj el minél előbb dokihoz, lehet, hogy nálad valami más van, nem akartalak megijeszteni.
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!