34. hétben vagyok! Használhatok canesten krémet?
Figyelt kérdés
Csak külsőleg szeretném, mert néha viszket a hüvelyem, de kívül! Már volt egy kezelés sorozatom 2 hete, de még kívűl néha ég! jelenleg kamillával szoktam törölgetni! Visszamennék a dokimhoz, de szabin van... :(( (2 hete még teljesen zárva volt a méhszáj)2008. szept. 29. 16:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább nézesd meg magad egy másik dokival, az a biztos!
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy használhatsz. Nekem kimondottan ajánlotta a dokim, mivel én is elég nyűgös vagyok ilyen téren. Már többször volt fertőzésem a terhesség alatt. Azt mondta, hogy hetente egyszer kétszer nyugotan kenjem be magam, mégha nincs is panaszom, mert sajna ilyenkor nagyon fogékonyak vagyunk az ilyen jellegű problémákra.
38 hetes pocis
3/3 anonim válasza:
Szia!!!Csatlakozom az elöttem szolohoz,mert lehet használni én is nagyon kényes vagyok ilyen téren.És én 34 hetes vagyok és mondta az orvos ,hogy használhatom nyugodtan ha van ilyen jellegű panaszom.És jo ,mert használ is.Jo baba várást!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!