Mennyi eselyem van, hogy megmarad a baba?
Most vagyok 4 hetes 3 napos terhes. A doki 6,1 mm petezsakot latott benne szikholyaggal.
Viszont volt mar ket csaszarom es emiatt van egy hegem ami olyan mint a ketszarvu meh. Azt mondta lehet nem marad meg a baba de a 12 het utan mar nem lesz gond addigra kinovi magat.
Volt mar valakinek ilyen csaszar miatt es megmaradt a babaja. Sajnos volt mar egy vetelesem 5 hetesen valoszinu ez volt az oka azt mondta.
4 hetesen hüvelyi uh-val mindkét gyerekemet a látták vagyis a petezsákot 😊 Az elsőt kellett nagyon keresni a 25mmes méhnyálkahártyában 😁
Pihenj sokat és reménykedjünk!
Ismerősömnek van vmi méhfejlődési rendelenessége (talán szívalakú) és már 1 éves a gyereke!
Drukkolok!
Nekem 4+3 napon felritkulast látott pedig korán fogant a baba. Emellett annyit írt a papírra h 2mm-es petezsak sejthető. Sztem sem Ennyi a baba kora igy viszont idősebb terhesség, aminek esetében maris jobbak a kilatasaid😊
Sajnos a császárok miatt meg sokat fogsz valószínűleg aggódni de drukkolok! Remelem rendben lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!