Terhesség esetén hanyadik héttől lesz nagyobb a mell és keményebb a has?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 19:21
1/6 anonim válasza:
Nekem a mellem elöbb kezdett feszülni és megnagyobbodni, mint hogy mimaradt volna a menzeszem. A hasam a 24. héten kezdett látszani, addig nem vette észre senki még bikiniben sem.
2/6 anonim válasza:
Előbb feszült a mellem és puffadt a hasam, mint ahogy megtudtam, hogy babát várok. Pont ezek miatt csináltam tesztet. Nálam ez az 5. héten volt.
3/6 anonim válasza:
Keményebb has?!?! Esetleg puffadt has, de nem mindenkinek. Cicifájás, feszülés az elején már jelentkezhet. Nekem már egy hete nyilall, de hétvégén tesztelek, remélem baba van, mert gyanús, sosem szokott nyilallgatni a mellem.
4/6 anonim válasza:
39 hetes vagyok, nem kemény a hasam, csak ha méhösszehúzódásom van.
cicim szép lassan nőtt meg olyan 12. héttől.
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam!
Köszönöm!
2016. júl. 25. 22:41
6/6 anonim válasza:
nekem nem nőtt a mellem, csak szoptatás alatt.
meztelenül kb. 12-13. héttől látszott. Ruhában csak olyan 16. héttől vették észre a szemfülesek. Aztán kb. 24. hétig jól bekajált kategória volt :) Utána lett egyre egyértelműbben látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!