Mitől lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az egyik vérvételem eredményét.
"Hepatitis B virus anti-HBC/ELISA (BioMerieux) értéke 0,220 minősítés: pozitív.
Vélemény csak annyi, hogy Anti-HBC pozitivitás miatt lehetséges HBV átvészeltség."
2008. szept. 29. 14:25
1/2 anonim válasza:
Ez bizony azt jelenti,hogy volt hepatitises fertőzésed.Sajnos ez meg is marad.Ez leginkább sexuális úton,v vérrel terjed.Pl az eü dolgozókat oltják a veszély miatt.Ha terhes vagy,/mert akkor csinálnak szürést/pontosan kérj tájékoztatárst MINDENHOL ahova csak küldenek,mert sajnos a baba is megkaphatja.Jobbulást és kitartást kívánok neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Igen, terhes vagyok és ott szűrték ki. Fogalmam sincs honnét kaphattam el, vért soha nem kaptam - ez volt a dokim első kérdése is - szexuális életet pedig 20 évig ugyanazzal az emberrel éltem, ezért nem értem a dolgot. :(
2008. szept. 30. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!