Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a fejem,6 hetes vagyok....

Fáj a fejem,6 hetes vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót vehetek be?

Figyelt kérdés
Elég rossz a közérzetem is, szédelgek, émelygek, puffadok. De a fejfájás sokkal rosszabb, mint a többi, nem tudok tőle koncentrálni a munkámra, de igazából nem is igazán fáj, hanem olyan tompán "visz a fejem".
2008. szept. 29. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
ha lehet,akkor homeopátiás gyógyszert vegyél,pl.:spigelon
2008. szept. 29. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Algopirint javasolnám.
2008. szept. 29. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gyógyszertárban teszed fel ezt a kérdést, azt a választ kapod, hogy 12 hetes kor előtt semmilyet, csak vizes ruha.

Egyébként vehetsz be egy szem Algopirint, vagy max Panadolt.

Nem javasolt, de szörnyü a fejfájás.

Kitartás!

Üdv:35 hetes kismami

2008. szept. 29. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Algopyrint ne vegyél be! Íme a betegtájékoztató egy része::

"Terhesség/szoptatás:

Terhesség során, elsősorban az első három hónapban és a terhesség utolsó 6 hetében, csak különösen indokolt esetben, fokozott orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Szoptatás ideje alatt az alkalmazása nem javasolt, mivel kiválasztódik az anyatejbe."

Én is fejfájós vagyok, nekem a nőgyógyászom, a háziorvosom és a gyógyszerész is a Panadolt ajánlotta, persze mértékkel.

2008. szept. 29. 14:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az algopyrint tudom, h. nem lehet, de küzdök, csak akkor vennék be vmit, ha már kibírhatatlan. Köszi még1x a tippeket.

Mindenkinek boldog (fejfájásmentes) babavárást :)))

2008. szept. 29. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kávé eddig mindig használt a fejfájásra. 3in1-esből a dokim is megengedte a fejfájós napokon a kettőt.
2008. szept. 29. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Én migrénes vagyok és az Algopirin az egyetlen amit be lehet venni. Ezt több nőgyógyász mondta egymástól függetlenül. Nekem többször is kellett hogy bevegyek belőle és semmi bajunk.

17 hetes kismama

2008. szept. 29. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én is elég fejfájós voltam a babásodás előtt is és a terhesség elején fokozódott, nekem a Panadol jött be, azt a dokim mondta, hogy szedhetem.
2008. szept. 29. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom mondta, hogy algopirint vehetek be.
2008. szept. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!