Fáj a fejem,6 hetes vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót vehetek be?
Szia!
Ha gyógyszertárban teszed fel ezt a kérdést, azt a választ kapod, hogy 12 hetes kor előtt semmilyet, csak vizes ruha.
Egyébként vehetsz be egy szem Algopirint, vagy max Panadolt.
Nem javasolt, de szörnyü a fejfájás.
Kitartás!
Üdv:35 hetes kismami
Algopyrint ne vegyél be! Íme a betegtájékoztató egy része::
"Terhesség/szoptatás:
Terhesség során, elsősorban az első három hónapban és a terhesség utolsó 6 hetében, csak különösen indokolt esetben, fokozott orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Szoptatás ideje alatt az alkalmazása nem javasolt, mivel kiválasztódik az anyatejbe."
Én is fejfájós vagyok, nekem a nőgyógyászom, a háziorvosom és a gyógyszerész is a Panadolt ajánlotta, persze mértékkel.
Köszönöm a válaszokat. Az algopyrint tudom, h. nem lehet, de küzdök, csak akkor vennék be vmit, ha már kibírhatatlan. Köszi még1x a tippeket.
Mindenkinek boldog (fejfájásmentes) babavárást :)))
Én migrénes vagyok és az Algopirin az egyetlen amit be lehet venni. Ezt több nőgyógyász mondta egymástól függetlenül. Nekem többször is kellett hogy bevegyek belőle és semmi bajunk.
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!