Azt olvastam, hogy nem jó se a háton se a jobb oldalon aludni. Szóval pár hete már csak a bal oldalamon alszom. Viszont elkezdett fájni az oldalam és a hasam környékén, kényelmetlenné vált. Már azt se tudom hogyan feküdjek. A hasamon nem tudok már aludni. Tudtok adni pár tanácsot? Köszönöm. 26 hkm
A kérdésem újból (kijavítva) Ti milyen pozícióban alszotok éjjel? Ez a fránya telefon, azt ír amit akar......
2016. júl. 23. 10:25
2/9 anonim válasza:
Oldalt és paplan a lábak közé, has alá :)
Illetve nekem még megy a hason, egyik láb magasra felhúzva, bár az én terhességem jóval fiatalabb még.
2016. júl. 23. 10:33
3/9 anonim válasza:
Èn 18+4 hetes vagyok, kèrdeztem nagyobb terhes kismamákat, mert sokszor én is háton ébredek. Azt mondják a baba úgyis jelez ha valami nem oké. Èn este rendszerint a jobb oldalamon alszom el és éjjel nagyjából 20* megfordulok. :) Elvileg 30 hetes kortól nem javasolják a háton fekvèst én úgy tudom, de lehet hogy rosszul. Szerintem ne aggódj, ha pedig nagyon aggaszt a dolog a védőnőd biztos tud segíteni. A neten is mindenhol mást írnak. :)
2016. júl. 23. 10:40
4/9 anonim válasza:
Ja és sokan dicsérik a szoptatós párnát mert azzal sokkal kényelmesebb, szintén a pocak alá és a lábak közé téve. Egy próbát megér.
2016. júl. 23. 10:41
5/9 anonim válasza:
Úgy aludj,ahogy neked kényelmes! :) a babának nem lesz baja,ha nem jó neki,akkor úgysem hagy aludni téged sem. Majd a végén nagyobb gond lesz az alvással,én alszom mindkét oldalamon,szoptatós párnával a lábaim között.
40hkm
2016. júl. 23. 11:13
6/9 anonim válasza:
Én végig csak a jobb oldalamon tudtam aludni
2016. júl. 23. 11:20
7/9 anonim válasza:
Hason sosem tudtam aludni, egyelőre én elvagyok hol a jobb, hol a bal oldalamon. Amikor nem tetszik valami a gyereknek, azt érzem, mert egyből tiltakozik.
Nekem nincs (még) szoptatós párnám, de lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnod.
2016. júl. 23. 12:12
8/9 anonim válasza:
Én úgy alszom ahogy éppen kényelmes nekem. Még nincs akkora hasam hogy kényelmetlenné váljon. Hason soha nem is aludtam amúgy se. Háton meg nagyon ritkán mert rossz a tüdőm és nem mindig kapok levegőt.
Leggyakrabban a jobb oldalamon szoktam aludni. Van amikor a bal oldalra fordulok, ez változó. De én is hallottam arról hogy bal oldal lenne a legjobb. Viszont engem nem érdekel mert én úgy fogok aludni ahogy kényelmes. :)
Később meg majd ha a babának nem jó hát akkor szól, aztán úgy alszom hogy jó legyen mindkettőnknek.
15+6 hkm
2016. júl. 23. 12:47
9/9 anonim válasza:
4 hónapja szültem. Az utolsó trimeszter alvás szempontjából siralmas volt. Háton már nem ment, mert nem kaptam levegőt. Én mindig a bal oldalamon aludtam, aztán amikor elkezdtem zsibbadni, nagy nehezen átfordultam a jobb oldalra. Semmi baj nem lesz belőle. A baba jelez, ha kényelmetlen neki,ahogy fekszel. Ez ment egészen addig, amíg a gyomorégés engedett aludni. Szoptatós párnával is megpróbáltam, de az enyémben kis zörgő golyók vannak, és nem ment. Nem egyszerű, az biztos. Terhesség előtt mindig hason aludtam, most már nem tudok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!