Kismamák, akik pattanásosodtak terhesség alatt: meddig tartott?
Nekem is nagyon tiszta volt az arcom meg mindenem a terhesség előtt. De amikor teherbe estem én is kipattogtam viszont nekem nem az arcom hanem a melleimnél leginkább. Viszont most már ilyenek nincsenek egyáltalán, nem is akarom hogy újra legyen, remélem már nem fog előjönni.
15+5 hkm
Első vagyok:
A baba nemét meg még nem tudom, de remélem hamarosan megmutatja magát. :)
Nekem még szülés után is volt pár hétig, de félidőig kb csúnyább volt, mint utána. Annyi, hogy nekem menzesz körül amúgy is jellemző volt minimális szinten, mióta szültem meg ovu körül.
Kisfiam van. :) de a babonák kb fele jött be csak :D
Magamhoz képest az arcom undorító volt. 3 db hatalmas pattanás volt rajta mehettem kozmetikushoz, kenhettem ott volt kb a 13--4. hétig.
Kisfiú lesz.
Első gyerkőc lány szép tiszta volt az arcom.
17hkm
Az elején olyan volt a mellkasom, mint egy nagyon kamaszodó tininek... Most már nem olyan mennyiségben, de még mindig vannak újak a mellkasomon, az államon, néha a homlokomon. A terhesség előtt tiszta volt a bőröm. Viszont meg kell állni a nyomkodást, kaparást, én néhánynál nem tudtam, és nagyon csúnyán megmaradt a helyük :(
Kislányt várok, 32 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!