Pontosan hol kezdett el kerekedni a hasatok?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy nagyon lenn kezd kerekedni, mert ott a baba. 14 hetes leszek, de azon a részen amit a bugyi takar teljesen egyenesnek látom magam. Közvetlenül a bugyivonal felett, tehát a köldök alatti 8-10 centi részen viszont kezd egy púpocska kiemelkedni. Puffadással nem tudom magyarázni, mert én végig nagyon fenn puffadtam, közvetlenül a melleim alatti hasrészen. Ha reggelre lelohadt akkor fent egyenes lett minden, ez az alhasi rész azonban látványosan kerekedik.
Kinek hol kezdett látszani a kerekedés?
2016. júl. 22. 08:19
1/3 anonim válasza:
Koldok alatt, igen. Nyilvan az ember hizik is ilyenkor, az is ratesz egy lapattal.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én eddig 2 kg-t fogytam az indulósúlyomhoz képest... Úgyhogy hízás nincs még.
2016. júl. 22. 08:35
3/3 anonim válasza:
A púpocska a babád már :) Nekem volt ugyan úszógumim terhesség előtt, de a 12-13. héttől már látszott rendesen a bugyirész feletti domborulaton, hogy az már nem csak a háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!