Milyen torokfertőtlenítőt lehet terhesség alatt szedni?
Ma a neten találtam terheseknek való gyógyszerek közt a mebucaint, de megvettem és benne van, hogy nem ajánlott.-akkor most mi is van???
Ráadásul nem csak a torkom fáj, hanem már a hasam is megy a sok nyelés miatt...
Nem tudom eldönteni mi a jobb: ha beveszem a mebucaint, vagy ha átmegy rajtam a sok baci?
én nem vettem be a mebucaint.
a patikus azt mondta hogy meleg sós vízzel öblögessek meg gőzöljek, merthogy bár a strepsils meg ilyenekre nincs ráírva hogy nem szabad, de allergiát okozhatnak, ami meg újfent nem jó. bár amikor nem voltam terhes nem okozott allergiát, most mégsem kockáztattam.
Szia! Mikor én megfáztam a dokim TANTUM VERDE nevű szopogatós gyógyszert javasolt. Gyógyszertárban kapható, nem túl olcsó (1000.- körül van), de nekem nagyon bevált! Olyan kiszerelésben van és úgy néz ki, mint a Hals cukorka és gyógynövény alapanyagú, nyugodtan szedhető terheseknek is.
Jobbulást kívánok!
32 hetes pocakos
köszönöm!
srepfen kilőve, sajna,mert a 30.héten vagyok...
akkor tantum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!