Valaki köt még otthon babaruhát?
Szia!
Én kötöttem a fiamnak aki most 20 hónapos, volt olyan is amit pár hónaposan tudott hordeni és van olyan ami meg most jó rá. Annak idején kötöttem rózsaszínt, az meg a majd junius végén születendő kislányomnak lesz jó.
Ha gondolod akkor lefotózóm őket, kötöttem pulcsit, együttest, takarót is. Írd meg privibe az e-mail címedet és akkor oda el tudom küldeni a képeket.
Én annak idején idején imádtam kötni, sokat még akkor kötöttem mikor még nem is készültem a babaprojektre, engem megnyugtatott és kikapcsolt, pedig most vagyok 27 éves és úgy 23-24 évesem kezdtem el kötötgetni, ha sok időm volt, volt hogy 1 nap alatt megkötöttem egy baba pulcsit, de már kötöttem magamnak is pulcsit.
És az amit Én kötök (vagy anyukád köt) az mégiscsak más, mint a bolti mert minden szeretetét beleadta az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!