Szerintetek egy baba jobba, boldogabba teheti a kapcsolatot? Ugy ertem, ha nem igen mukodik es becsuszna a baba jobb lehetne minden?
Fogalmad sincs mivel jár egy gyerek érkezése, ha azt hiszed hogy attól jobb lesz egy nem túl jó kapcsolat!
Ha alapból sem működik akkor egy baba érkezése biztos véget vetne a kapcsolatotoknak, egy baba nagyon sok stresszel, munkával, fáradtsággal jár az első időszakban, nem lesz időtök egymásra, szórakozni stb. Még a nagyon stabil kapcsolatokat is próbára teszi az első 1-2 év.
EGy baba érkezése nem rózsaszín cukorfelhő.
En azt hittem megerosodik tole a kapcsolatunk. Bizonyos ertelemben igy is lett. De sokat is vesztettem vele. Pl a teljes onbizalmamat,miutan nem hajlando szexelni miota ott a baba. Pedig alig hiztam,csinosnak,sot szexinek erzem magam.
Aztan neha rajon a kapuzaras. H akkor mi most mar mindig egyutt leszunk,sose lehet mas novel? Ugy bedepressziozott h mondtam neki, figyelj,tudod mit, ezer eve egyutt vagyunk, sex jo darabig nem lesz meg - menj,keress vmi egyejszakasat. Na ennek megorult,irany a tinder. Ossze is jott volna neki nehany no- de aztan mondta h keptelen megtenni. Plane,h kislanyunk lesz. Nem bir ilyet tenni se velem,se mas novel. Pedig barcsak megtette volna! Azota meg depressziosabb. Sportol mint egy idiota. Hajnalig tvzik. Alig eszik. Neha rajonnek az apai erzesek,meg a romantika,ilyenkor pont ugy viselkedik,mint legszebb almaimban. Aztan visszazuhan a letargiaba. Nyomkodja a tindert mint a hulye. Aztan inkabb letorli. Agressziv lesz,kifejezestelen arccal maszkal. Mondom neki,h legalabb en hadd tegyem boldogga ha mar rendesen sexelni nem akar. Ilyenkor ram formed,h nem akarja,ott a baba.
Osszehazasodunk. Minden rokonanak es baratjanak dicsekszik vele ha szova kerul. De amugy leszarja. En fogok mindent elintezni,ruhatol a gyuruvasarlasig mindent. Egy romantikus,kedves mondat nem hagyta el a szajat az eskuvovel kapcsolatban.
Aztan neha ha olyan hangulata van,kozli,h sose hagyna el,en leszek a felesege, lesz egy babank,milyen jo es szep ez igy.
Majd megint depresszio.
Most vagyok 36 hetes terhes. Minden nap elmondja,h mennyire buszke ram, milyen csinos kismama vagyok. Majd hozzam se er. Meg se kerdezi,van e szuksegem vmire,milyen vizsgalatok vannak meg. A gyerekszobat egyedul rendeztem be. Szulni ugyeleten fogok,mert hallani se akar rola h fizessunk az orvosnak. Mielott terhes leztem megigerte,h magan korhazban fogok szulni h ne feljek. Azota persze szo se lehet errol. Az ultrahangokra nem kisert el. 4D uh-t ugy csinaltattam titokban,h meg ne tudja h penzbe kerul. Kozben o mindennap etteremben ebedel. Meg dolgozom. Utana egyedul vasarlok be, magamra fozok. Elotte azt mondta, minden nap lesni fogja,h epp mit kivanok.
Ennyit errol.
Es ez egy stabil kapcsolat 2 normalis munkahellyel rendelkezo, karos szenvedelytol,balhektol mentes emberrel.
Nem tudom,nekem mar nincsenek illuzioim. Minden kapcsolat tonkremegy,vagy legalabbis illuzio mentesse valik. En annak idejen azert akartam kapcsolatot,mert szerettem volna szerelemben elni,csaladban kiteljesulni. De ez csak a filmekben letezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!