Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aranyérkenőcsöt lehet használni?

Aranyérkenőcsöt lehet használni?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, és nagyon szenvedek az aranyértől.:(
2010. ápr. 16. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én varázsdiókrémet használok.

Ha beütöd a keresőbe, sok tippet fogsz találni.

2010. ápr. 16. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is a Varázsdiót ajánlom! Nekem nagyon fájt, csúnya is volt úgy 28-30 hetesen. Ez 1 hét alatt rendbe hozott és utána nem is jött ki újra még a szülés alatt se. Kismamák is nyugodtan használhatják! Mellette igyál sokat, fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű pékárut, ezek segítik az emésztést, így az aranyeret okozó székrekedést is megelőzik... ja! az aszalt szilva is nagyon jó és egészséges is :)
2010. ápr. 16. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen lehet, a Varázsdiókrém is jó, de van egy Sperti nevezetű is, én azt használtam néha. sajnos nekem semmilyen praktika nem vált be terhesség alatt, így Glicerines kúppal indítottam, utána Tamarinlax lekvárt, majd laveolac szirupot használtam.DE előtte mindenképpen érdemes kipróbálni az összes természetes gyógymódot, ami a székrekedést megszünteti. Ha beütöd itt a keresőbe, nagyon sok jó ötlete fogsz találni:))

Gratulálok ifjú kismama!:))

2010. ápr. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!