Miért van az hogy minden jel arra utal hogy baba van de a
laboreredmény meg negatív?
Figyelt kérdés
Két tesztet csináltam idáig minda kettőn megjelent a második csík,de halványan./7-én kellett volna megjönnie/
Voltam nődokinál is az annyit mondott hogy petezsákot lát,lassan hat hetes leszek.Nem értem hogy akkor a vérvételi eredmény miért mutat negatívot?
2010. ápr. 16. 10:33
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon őszintén kell írni, akkor a terhesség jele ugye a megjelenő petezsák elméletileg, de ennek fejlődnie is kell. Sajnos van petezsák, ami nem fejlődik tovább egy idő után, viszont látszatra ott van egy darabig még. Ennek jele a negatív hcg. Viszont. A hcg koncentrációja napról napra változik, és a halvány pozi adhat reményt.... (az is lehet hogy elnéztek valamit a laborban!)
2010. ápr. 16. 10:39
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, sanjos a 12. hétig bármi történhet, te még nagyon az elején vagy, ha a laborban nem néztek félre semmit akkor lehetséges, hogy üres a petezsák ezért nem termelődik Hcg. Nekem 6 hetesen már volt petezsákban magzat, a rá következő hétre hallgattam a kis szívdobogását.És még így is aggódom sajnos tényleg bármi lehet. Én a 6 héten véreztem is,azóta elállt de...
drukkolok neked, hogy minden rendben legyen a legbelül készülj fel.
2010. ápr. 16. 10:48
3/9 anonim válasza:
Szia! Én jártam hasonlóan, csak épp pont fordítva, a labor mondta hogy pozitiv és az otthoni tesztek sorra negativak lettek. Sajnos a mi picink nem maradt meg akkor, 7. héten már nem látták az UH-n. SOKKAL több szerencsét kívánok nektek, mint ami nekünk volt! Remélem nálad csak elnéztek a laborban valamit!
2010. ápr. 16. 12:40
4/9 anonim válasza:
Tavaly olvastam itt egy ugyanilyen sztorit, csak ott még uh-on sem látszódott. Rengeteg pozi teszt, de negatív labor. Baba lett végül belőle és sosem derült ki, hogy miért volt a labor nega.
2010. ápr. 16. 13:32
5/9 anonim válasza:
Nem tudom miért negatív a labor, de ha nem vagy még 6 hetes sem, nem is kell feltétlen látszódnia petezsákon kívül másnak. Nekem 5+5 hetesen 8 mm-es petezsák volt, benne meg semmit nem láttak még. Teszt pozitív volt, labort meg külön nem csináltak. Biztosan visszarendelt egy-két hét múlvára a doki, akkor minden kiderül majd. 8+3 hetesen mentem, és már 16 és 18 mm-esek voltak az ikrek.
Szorítok, és sok boldogságot!
2010. ápr. 16. 14:28
6/9 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva nagyon elszomorodtam:(:( azoktól a miket mondtatok,még ilyenről nem hallottam hogy a petezsák üres is lehet:(Az orvossal úgyis két hét múlva találkozom és majd kiderül,hacsak addigra nem jön meg.Pedig tegnap megint csináltam tesztet és még mindig halvány csíkocska van ott.:(:(:(Az lehetséges hogy esetleg később mutatja ki a vérvizsgálat ,mert nekem azt mondták hogy már kimutatja akár a 4 hetes terhességet is.
2010. ápr. 16. 16:29
7/9 A kérdező kommentje:
Valahogy tényleg igaz hogy a remény hal meg utoljára!:)Remélem hogy van baba azért,mert már nagyon várjuk!
2010. ápr. 16. 16:30
8/9 anonim válasza:
Kiderült már valami???
2010. ápr. 22. 21:24
9/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek!Ma reggel csináltam még egy tesztet,és két másodperc alatt előjött a második csík szinte erősebben mint a másik:)28-án megyek nődokihoz,kíváncsi vagyok hogy mit fog már látni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!