A terhesség szépít? Hogy érzitek, szebbek lettetek terhesség alatt?
És utána?
Úgy értem, hogy "anyásabb" lett az arcotok?
Köszönöm!
Szia!
Én nem látom magam szebbnek. Szerencsém van, eddig nem lettek pattanásaim, nem híztam sokat, még nem vizesedem így a vonásaim sem torzultak el.
A Párom minden nap elmondja, hogy gyönyörű vagyok, sokkal szebb, mint voltam. Mások is megjegyezték, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok és nyugodtabb is. Na meg van valami furcsa csillogás a szemeimben.
Boldog babavárást! 31 h km
Szia, én még csak az 5. hónapban vagyok, szépülést nem vettem észre magamon, a bőrömön sem, gömbölyűbb lettem :)
Szárazabb a bőröm, több testápolót kell használnom, viszont a hajam a hormonváltozás hatására szebb lett. Dúsabb és fényesebb.
Én az utána-ról még nem tudok nyilatkozni, de a terhesség alattról igen. :)
A lelki kiegyensúlyozottságom egészen az arcomon és a testemen van! Soha nem gondoltam volna, hogy a belső dolgok ennyire meglátszanak kívül... Meg persze biztosan a hormonok is közrejátszanak. De a bőröm, az arcom még sosem volt ilyen szép és tiszta, mint ebben a 7,5 hónapban. A körmeim, a hajam szintén.
Semmit nem híztam, csak a bébi súlyát, és így a melleim, a popsim, és a combom sokkal feszesebb, mint a terhesség előtt volt.
A hasam csíkos lett, de azt mondom, ha /egy vetélés után/ ezzel a babával a 9 hónap alatt össz-vissz ennyi a problémám, akkor ám legyen. :))
Olyan pozitívan látok mindent, hogy komolyan mondom, még a fogaim is fehérebbek, mint a bébi előtt. :) A tükör most mást mutat, de mivel többektől hallottam már, hogy engem a terhesség megszépített, azt hiszem, kezdem elhinni. :)
Remélem, így marad.
33 hetes km
Engem nem szépített meg a terhesség, sőt úgy éreztem magam mint egy bálna. Elég furi volt átélni, hogy hízok, pedig mindig vékony voltam életemben. A bőröm pattanásos lett és már a nőgyógyász is rám szólt, hogy fogjam vissza a zabálást,mert szülés után nagyon rossz lesz a súlyommal küszködni.
A barátnőm viszont azt állítja, hogy életében nem érezte magát olyan szexinek mint nagy pocakkal. Azt mondja állandóan szeretkeztek a párjával.
Én szülés után szinte egyből visszafogytam, már a régi farmeremben jöttem haza a kórházból. Az arcom úgy kisimult, hogy mindenki azt hitte, hogy 17 vagyok és a tesómnak nézték a babámat ha anyukám is velünk volt.
Szóval én szülés után nézek ki jobban.
Én a terhesség 2. trimeszterében "tündököltem", addigra elmúltak a rosszullétek, élveztem a növekvő pocimat, tele voltam energiával. Utána már a nagy hasam miatt esetlennek éreztem magam.
Még nem sikerült szülés óta teljesen viszafogynom, kissé lestrapált vagyok, így nem nevezném magam szépnek. Bár épp azon vagyok, hogy helyreálljon a lelki békém.:) Diétázok és sportolok, már amennyit a 11 hós lányom mellett meg tudok tenni.
Nem érzem magam asszonyosnak, de tény, hogy az életem most sokkal nyugisabb, mint babóca előtt.
Rám sokan mondták, hogy szép kismama voltam. De szerintem a terhesség nem szépít. Pingvinjárás, nagy has, mi szép van ebben? (mondjuk én nem szerettem terhes lenni- jobb kint mint bent az elvem) :)
Anyuka vagyok, de nem látszik rajtam, ugyanúgy öltözöm mint régen, az alakom se változott. Rólam senki nem mondaná, hogy anya vagyok, pedig 30 éves vagyok.
Nem szepitett, de csunyabb sem lettem.
Pontositok: az elso terhesseg alatt pattanasos lett a borom es hiztam sokat, tokas lettem, szoval akkor csunyultam is. A masodik baba hamar jott az elso utan, addigra visszafogytam, terhesseg alatt nem sokat hiztam, nem lett csunyabb a borom. Kismamanak szep voltam, formas is, de ugy altalanossagban nem lettek szebb vonasaim.
Szules utan?
Hat, eleg ritka eset az, hogy apro babaval egy no megszepul szerintem, legalabbis az elso honapokban biztosan nem.
Eleve furcsa hozzaszokni az ejszakazashoz, a nappali nem alvashoz, kikerulunk a tarsadalombol, hatalmas hormonvaltozasok vannak, vashiany, szules utan harom honappal egy hatalmas hajhullas.
Nekem pici korkulonbseg van a gyermekeim kozot, egy hatalmas haz, keves segitseg. Annak is orulok, ha kaja van az asztalon, illetve mar jol erzem magam, ha egyszerre csak egy gyerek ordit a fulembe. Piszokban nem elhetunk, nem ehezhetunk, a gyerekek nem unatkozhatnak, a ferjem nem mehet gyurott ruhaban dolgozni, a kutya nem vonyithat az ehsegtol. En vagyok az utolso a sorban. Napi negy ora alvas, az is reszletekben, heti egy hajmosas, zuhanyozas is gyakran csak ket napja. Vajon mitol lennek szebb, mint voltam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!